Un doctor iti poate spune daca e normal dar din cate vad procesul tau de dezvoltare s-a marit din cauza hormonilor
Tu te dezvolti mult mai repede ca colegii tai de aceeasi varsta, este perfect normal pentru tine!
Incearca sa faci sport acum, ca dezvoltarea fizica, a musculaturii si oaselor sa fie cat mai armonioasa si placuta, pentru ca acum este momentul cle mai important din viata cand poti sa faci ceva, ceva cu ce vei ramane pana la moarte, un corp perfect dezvoltat, frumos si armonios. Fa un sport din cele mentionate aici, care sa te ajute in construirea unui corp frumos: inot, volei, bachet, handbal, ciclism.
Nu te speria, este normal ce ti se intampla. Acesta sunt semnele trecerii de la faza copilariei la faza adolescentei.
Oamenii au mai mult sau mai putin par pe corp. Unii prin anumite locuri, altii prin altele. Depinde de genetica fiecaruia.
Daca parul de pe corp te face sa nu te simti bine poti sa te epilezi. Suna cam ciudat, dar unele fete o fac deja de la varsta ta.
Epilatul doare, dar conteza mai mult sa te simti tu bine cu corpul tau.
Daca ai probleme acum vorbeste cu parintii tai si cautati impreuna o solutie. Nu te apuca sa te razi singur sau mai stiu eu ce sa faci. Consultati o persoana care se ocupa de cosmetica si/sau un medic dermatolog.
E normal, si eu pot spune ca am mult par pe picioare mai ales, deci nu te speria.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: