| cioco21 a întrebat:

Am 12 ani si sunt virgina. E normal? Prietenele mele mi-au zis ca nu si mi-au recomandat un prieten sa ma dezvirgineze, care le-a ajutat si pe ele.

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In mod normal orice domnisoara tinde prin tot ceea ce face sa fie in pas cu moda, nu-i asa? Deci da-i "bataie" ca nu cumva sa ajungi de rasul "curcilor" respective. rolling on the floor

| Emilian65 a răspuns:

Da, la varsta ta este normal sa fii virgina. Lasa prietenele sa vorbeasca vrute si nevrute despre virginitatea ta, tu, fii mandra ca inca mai esti virgina.

| ManTheMan8 a răspuns:

Prietenele tale sunt niste proaste. Si ma rog cu ce esti mai buna daca nu mai esti virgina? tocmai, sa ramai virgina pana pe la 18+ este o mare realizare.

| Minulina123 a răspuns:

Eu zis sa scapi de acele "prietene" care ti-au recomandat asta. Si inainte de asta sa le spui ca sunt niste proaste! Mi se pare absurd. Eu la 12 ani ma jucam cu papusile fetito! Baga-ti mintile in cap si nu asculta ce zic "prietenele". Ai 12 ani, cum ar fi sa ramai insarcinata de la varsta asta? Pune mana pe carte si invata. Nu cred ca are nimeni nevoie de prietene ca ale tale!

| BumBumZaur a răspuns:

Prietenul ăla trebuie să fie tare fericit...

| Alice90 a răspuns:

Este absolut normal si obligatoriu sa ramai virgina pana la 18 ani, altfel poti lua boli fara sa stii, poti sa ramai chiar insarcinata, poti sa faci ceva rau. Asa ca nu te lua dupa prostiile altora si pastreaza-te pentru cineva care merita si eventual mai asteapta inca 6 ani pana implinesti 18 ani.

| Alice90 a răspuns:

Ce rezolvi daca faci sex de la 12 ani?

| Bălăceanu_Alexandra_1997 a răspuns:

Este total normal. Ai o varsta mult prea mica pentru a te preocupa asa ceva. Cel mai probabil "prietenele" tale doar isi bat joc de tine. Vei face acest act cat te vei simtii tu pregatita si mai important, cand vei te vei afla intr-o relatie stabila.
Varsta de 18 ani este impusa pe baza maturitatii psihice dar mai ales A DEZVOLTARII CORPULUI TAU. De aceea este recomandata.
Plus ca apar multe riscuri cum ar fi bolile sexuale si sarcina.