| SurduL a întrebat:

am 13 ani 1.80 s 74 de kilograme am putin burta si nu stiu ce exercitii sa fac adica cate abdomene, flotari pentru brate si e bine sa fac de la varsta asta? i inca ceva dc/ cei care fac forta beau galbenu stiu de oua

Răspuns Câştigător
| Mangoo a răspuns:

Salut! Raspunsul la intrebarea ta este alergatul, mersul pe jos, pe bicicleta, etc... Exercitiile pe care ai putea sa le faci ar fi abdomenele, ridicarile de picioare, ridicari cu genunchii la piept, sa sari coarda, etc...Si locig aici intervine si o mica dieta. Nu e complicat, incearca sa te abtii de la unele "dorinte" si nu manca asa mult seara. Gandeste-te ca ai slabit si la figura ta de dupa, nu fa o obsesie ca nu arati cum iti doresti. Se rezolva!

Spor la treaba! Pa:X

5 răspunsuri:
| Venator a răspuns:

Ouale au proteine si vitamine deci te ajuta in timpul exercitiilor. si cel mai bine e sa te duci la sala ca sa slabesti. In septembrie si eu aveam 90 kg si burta dar acum am 87kg si masa musculara dezvoltata

| TormentOfSins a răspuns:

Scoate grasimile din meniul tau zilinic si fa abdomene zilnic si vei scapa de burtica.

| anabelisa a răspuns:

Scuze ca ma abat de la subiect, dar as vrea sa-ti pun o intrebare.In primul rand am fost socata cand am citit ca la doar 13 ani ai 1.80.Eu la aproape 14 ani am 1. 75 si sunt tot timpul stresata de faptul ca colegii rad de mine, fiind mult mai inalta de cat ei.Ma intreb daca pe tine nu te-a afectat inaltimea pe care o ai.Ai patit vreodata sa fi fost jignita de catre anumite persoane si cum ai reactionat? Daca poti, sa-mi scrii chiar astazi. Iar in privinta grasimii de pe abdomen, iti recomand sa incerci niste exercitii fizice, indiferent de varsta pe care o ai, o sa vezi ca rezultatele nu vor inceta sa apara.

| anabelisa a răspuns:

Imi cer scuze de confuzia pe care am facut-o.Pa!

| SurduL explică:

Ana in primul rand sunt baiatbig grin si am fost jignit e cateva ori dar... dupa putina capaceala{sau mai multalaughing} au incetat nu iti face griji in privinta asta nu-i baga in seama(daca poti) eu unul nu prea pot

pa:*