| XxXBossXxX a întrebat:

Am 13 ani. As vrea sa va intreb despre o colega de a mea. Am sa incerc sa nu ma lungesc.

Deci:
1. Din clasa I am o colega care m-a placut si eu am placut-o.
2. Pana in clasa a-IV-a am filtrat intr-una, in fiecare zi. Ca prietenii, desigur. Dar la sfarsitul anului, la premiere am avut insfarsit curajul sa-i spun ceea ce simt. A inteles, si mi-a recunoscut si am inceput sa iesim scurt timp.
3. NASOL!;( A plecat la alta scoala si m-a parasit. Nu mi-a spus ca ma paraseste, dar pur si simplu, la inceputl clasei a-V-a am auzit ca nu mai vine. M-am intristat foarte tare. Ea imi spuse-se toata vara ca v-a sta la aceeasi scoala.
4. Acum este la o scoala din oras si eu sunt la scoala aceasta prezenta. Am tinut relatia virtual, pana la urma... nu imi mai raspundea. Acum i-am dat mesaj de pe contul meu de facebook "ce faci?" si nu mi-a raspuns. CHIAR am intrat de pe un cont fals al unui coleg si mi-a raspuns. "Bine, tu?".
5. Efectiv nu ma baga in seama. Problema este ca sta la 300m de mine, dar nu am curajul sa ma duc la ea acasa.
6. Am vazut-o odata, machiata, frumoas imbracata, si eram cu bicicleta. Am prins viteza mare in vale, sa nu ma vada. M-a vazut, si a facut o expresie faciala de tristete.
7. CE SA FAC?! NU ma mai baga in seama, dar tot simtim unul pentru celalalt ceva. Nu am curajul.

** Va rog nu imi spune'ti sa imi fac curaj, ca nu o voi face acum**. Multumesc!

4 răspunsuri:
| qDr0g a răspuns:

Ce ai filtrat la ea?

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Esti clasa a 5-a, mergi in pana mea si citeste o carte, o sa ai timp de femei pana la majorat si dupa el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai curajul atunci asteapta pana ea isi va face.