Dacă ști sigur ca ea o sa te barfeasca la toate fetele când o sa afle, tu nu ai ce cauta lângă o fata cu personalitatea asta. Bafta!
Asta nu-i motiv de suparare, dimpotriva, de lauda.
Ea se poate lauda ca o placi sau va rade, doar daca este proasta. daca este fata desteapta, va prefera sa pastreze asta, ca secretul ei.
Incearca sa o contactezi pe una dintre retelele de socializate folosite de ea. In timpul discutiilor vei avea ocazia ca incet incet sa-i transmiti care sunt sentimentele tale sentimentale pe care le ai si simti fata de ea. Succes!
Aia care nu ar intelege ce inseamna sa fi îndrăgostit e doar o imatura. Nu baga oamenii in seama. Fiecare isi vede de ce simte.
Mai rau decat asta ar fi sa spuna, "uite prostul ala ma place si nu are curaj sa vina sa imi spuna, iar eu m-am plictisit sa astept "
Iubirea adolescentina trece repede.Trimite-i un biletel anonim si vezi ce reactie are. De ce sa spuna lucrurile alea? Daca zice ca esti prost este doar infantila si gandeste copilareste. Ceea ce e normal la vasrat voastra.Sa o iau altfel...sa zicem ca si ea te place.Ce faci m ai departe?
Începe să o bagi în seama, dai mereu Bună băgate în seama cu ea, vezi dacă îți da și ea semne. Uita-te mereu la ea, zâmbește-i dacă și ea face același lucru înseamnă ca și ea ar vrea doar ca așteaptă să faci tu primul pas
Anonima17191 întreabă: