| Cxii_Radu_1990 a întrebat:

Am 13 ani si acum 2 luni m-am despartit de prietena mea (a durat o luna jum), iar acum o vreau inapoi. De atunci am vorbit destul, o vad zilnic la scoala, iar ieri am iesit si am intrebat-o daca vrea sa ne impacam. M-a refuzat. Inca vorbim mult, noaptea trecuta am vorbit 6 ore. Ce as mai putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| Mussette a răspuns:

Pai vorbeste asa in continuare, dar totusi vezi sa nu aibe pe un altul. Ca o fata sa vorbeasca 6 ore, inseamna ca mai simte ceva. Recuceresti-o vorbind c ea, nu fi iinsistent ca vrei sa fi din nou cu ea. Incearca sa te faci dorit si sa-ti duca dorul. Nu-i raspunde mereu, dar nici sa nu creada ca umbli cu alta. O faci putin sa fiarba si daca ea te mai iubeste, va veti impaca. Spre exemplu, eu am avut o data o despartire temporara foarte scurta, in are nu ne vorbeam fata in fata, dar ne vedeam aproape zilnic i ne priveam doar, ne cautam unu pe altul la locul de munca fiindca ne era dor, si dupa putin timp ne-am vorbit in una din zile si ne-am impacat. Atunci am realizat ca nu putem despartiti. Dar amandoi am fiert o vreme si ne-am lasat o portita catre celalalt. Sper sa te fi ajutat. happy

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa-ti tragi o pereche de palme. Ar fi fost mai utile daca ti le-ai fi tras inainte de a face prostia. Acum suporti consecintele faptei tale probabil nesabuite.

Răspuns utilizator avertizat
| Striker14 a răspuns:

Hmmm, te vrea doar ca prieten. E mai ok asa, decat sa fii cu ea si sa stati putin impreuna ca apoi sa nu va mai vorbiti, mai bine prieteni si sa vorbiti mai multwinking