| Sergiu_9301 a întrebat:

Am 13 ani si am cosuri de pe la 11 ani jumate pentru ca stiu ca la 10 ani nu aveam nici macar un cos pe fata, acum am cosuri pe frunte pe fata dar nu pot spune ca am exagerat de multe dar am cosuri mici, Oare o sa-mi treaca in cativa ani? Dimineata si seara ma spal pe fata si pe maini si apoi ma fac cu ceva de la gerovital pentru curatat tenul si apoi ma fac cu Zynerit. Este bine? O sa-mi treaca si mie cosurile? Plz raspundeti dau funda
Scuze categoria dar e cea mai vizualizata

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

O sa-ti treaca, nu te mai necaji.Toti,sau cei mai multi am avut,am trecut toti prin exasperarea si disperarea pe care le simti uneori,si,acum, dupa ce au trecut, am si uitat.Parca n-am fi avut niciodata.
La fel va fi si cu tine.Nu am de gand sa-ti recomand vreun leac miraculos,e suficient ceea ce faci, spala-ti mainile des si nu manca ciocolata, alune si paine alba.
Va trece.
Curaj!

| Aylee a răspuns:

Nu mai manca dulciuri, si o sa dispara garantat.

| BlueBird a răspuns:

Asa o sa fie o periioada dar nu stiu exact mie au inceput sa imi mai treaca pe la 14 ani umate. Dci nu iti face girji vor disparea la un moment dat. Apropo zyneritul e foarte bun. Dar terbuie sa ai rabdare cosurile nu dispar la comanada sau in intr-o saptamanabatting eyelashes.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Eu folosesc zynerit de aproximativ o luna,si aveam cosuri multe pe frunte si pe barbie, mai peste tot, si vad ca nu mai am deloc acum.Eu intai imi curat tenul apoi dau zu zynerit.
Da iti va trece, daca nu mergi la un dermatolog, dar oricum te aflii la perioada de pubertate
papahappy

| FoarteLetargic a răspuns:

Esti la pubertate acum si de aceea ai multe cosuri. O sa treaca.
Funda?happy

| Anduuu a răspuns:

Stiu ca zyneritul este bun dar usuca si afecteaza pielea! eu nu am probleme cu tenul pentru ca ma spal de dimineata cu apa calda, apoi cu apa calda si putin sapun si apoi cu apa rece si niciodata nu imi apar cosuri! in schimb am auzit de la colege ca este foarte buna tinctura de propolis amestecata cu mibazon! nu am incercat dar ele au zis ca a dat roade si am citit si pe net despre acest remediu si se pare ca este eficient. acesta chestie o gasesti la farmaciile veterinare si costa in jur de 10 lei. alt remediu stiu ca e urina de dimineata care. fiind atat de concentrata, aplicata pe fata usuca cosurile! poate vi se pare scarbos dar merita incercat in 2 saptamani nu mai e nimic pe fata! si crema de galbenele este foarte buna! cele din comert gen avon, olay si loreal sunt numai panarame si costa si foarte multi bani! si inca un lucru important: NU stoarce cosurile daca ai 1 iti vor aparea 3laughingsper ca te-am ajutat si sper sa te descurci cumvahappy cauta sa te informezi si fa si o vizita la un dermatolog pentru ca el iti poate recomanda ceva pentru pielea ta! sa fii sanatoasa si mult norochappy!

| Anduuu a răspuns:

Sanatoshappysi asa este. esti la pubertate si dupa aceasta etapa vei scapa de unele cosuri chiar daca vei mai avea din cand in candhappy e normal tuturor ni se intampla asta

| JulieJuly a răspuns:

Esti la pubertate, e normal sa ai si cosuriwinking clean & clear e chiar bun, eu am aproximativ o luna de cand il folosesc si nu mai am probleme cu tenul ca inaintewinking