| Cristi0temea a întrebat:

Salut TPU, am 13 ani si am un penis de 17 cm lungime si 15 cm circumferința. Stiu ca media ca adult este de 12-13 cm.
Nu este o întrebare la troll si chiar vreau un raspuns sincer finca stiu ca nu e bine sa fie nici prea mare

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Acum, dacă e prea muc, nu e bine, dar să te plângi că e prea mare, mai rar.
Culmea e că, dacă se află, o să ai ceva mai mari șanse de succes la fete. Și ca să fie toată lumea fericită, nu e musai să îl împingi pe tot în vagin, pentru că e dureros (pentru femei).

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Parcă avea 18?

| darrio2007 a răspuns:

Copilaș, lasă minciunile.

| Violleta2022 a răspuns:

Asa-i puiule, cand il masori de la buric, poate sa aiba si 27 de cm laughing

| Cristi0temea explică (pentru Violleta2022):

Eu vorbeam serios si nu caut răspunsuri date la mișto. Știu ca tu ești de mult pe site si m-aș fi așteptat ca tu sa dai răspunsuri serioase. Cum am precizat si mai sus, întrebarea mea nu este pusă la troll ci este întrebare serioasă si crede-ma l-am măsurat bine. Si daca pun întrebări pertinente aștept să primesc înapoi răspunsuri pertinente. Asa ca te rog frumos sa îmi răspunzi la întrebare cu un raspuns lămuritor.

| Cristi0temea explică (pentru Cristi0temea):

Am uitat sa scriu in întrebarea mea ca penisul este puțin crubat in jos si l‐a baza (jos) este mai subțire decât în celelalte zone

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cristi0temea):

Si eu tot serios am vorbit!

| Robert2526 a răspuns (pentru Cristi0temea):

Nu lungimea e problema de fapt. problema e ca e mai subtire la baza... e semn rau.

| mihai69 a răspuns (pentru Cristi0temea):

Ea e de fapt mama trolilor de aici, la ce răspunsuri dă, dar mai ales pentru că nu acceptă să i se arate că nu are dreptate.

| Cristi0temea explică (pentru Robert2526):

Adică?

| Emilian65 a răspuns:

Pentru 13 ani ai tai, penisul tau este gigant. Mai măsoară-l odată și faci o medie între cele două măsurători.

| Cristi0temea explică (pentru Emilian65):

De fiecare dată când l-am măsurat a avut lungimea de 17 cm. Nu am ce medie să fac intre cele doua masuri. Si mă refeream ca are 17cm lungime și 15 grosime(circumferință) in stare erecta

| darrio2007 a răspuns (pentru Cristi0temea):

Cum ti-a dat 15 cm in circumferintă?

| Fatamuntilor a răspuns:

Daca vrei ca lumea sa nu te ia la misto, discuta acest lucru cu tatal tau.Iti va arata cum se masoara corect un penis.Si alte lucuri specifice adolescentilor

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Care este intrebarea?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Stii ce lipseste din datele problemei tale?
Inaltimea.

| simplaexistenta a răspuns:

Sfat prietenesc, fara ironii: Mai măsoară o data

| Cristi0temea explică (pentru simplaexistenta):

Lam măsurat de mai multe ori si de fiecare dată a fost de 17cm lungime si 15 cm grosime (circumferința)