Acum, dacă e prea muc, nu e bine, dar să te plângi că e prea mare, mai rar.
Culmea e că, dacă se află, o să ai ceva mai mari șanse de succes la fete. Și ca să fie toată lumea fericită, nu e musai să îl împingi pe tot în vagin, pentru că e dureros (pentru femei).
Eu vorbeam serios si nu caut răspunsuri date la mișto. Știu ca tu ești de mult pe site si m-aș fi așteptat ca tu sa dai răspunsuri serioase. Cum am precizat si mai sus, întrebarea mea nu este pusă la troll ci este întrebare serioasă si crede-ma l-am măsurat bine. Si daca pun întrebări pertinente aștept să primesc înapoi răspunsuri pertinente. Asa ca te rog frumos sa îmi răspunzi la întrebare cu un raspuns lămuritor.
Am uitat sa scriu in întrebarea mea ca penisul este puțin crubat in jos si l‐a baza (jos) este mai subțire decât în celelalte zone
Si eu tot serios am vorbit!
Nu lungimea e problema de fapt. problema e ca e mai subtire la baza... e semn rau.
Ea e de fapt mama trolilor de aici, la ce răspunsuri dă, dar mai ales pentru că nu acceptă să i se arate că nu are dreptate.
Adică?
Pentru 13 ani ai tai, penisul tau este gigant. Mai măsoară-l odată și faci o medie între cele două măsurători.
De fiecare dată când l-am măsurat a avut lungimea de 17 cm. Nu am ce medie să fac intre cele doua masuri. Si mă refeream ca are 17cm lungime și 15 grosime(circumferință) in stare erecta
Cum ti-a dat 15 cm in circumferintă?
Daca vrei ca lumea sa nu te ia la misto, discuta acest lucru cu tatal tau.Iti va arata cum se masoara corect un penis.Si alte lucuri specifice adolescentilor
Lam măsurat de mai multe ori si de fiecare dată a fost de 17cm lungime si 15 cm grosime (circumferința)
anonim_4396 întreabă: