| SNIKYYYUUUU a întrebat:

am 13 ani si astazi m-a părăsit iubita mea, pe care am cunoscut-o in iulie in tabara chiar dacă ea sta la 20-25 km distanta de mine noi ne-am mai întâlnit de vreo 2, 3, 4 ori in 4 luni. Ea de o luna si ceva mi-a spus ca nu pregatita ca nu are nimic ca asa e ea ceva si chestii din astea de ****. Si astăzi am mai întrebat-o ce am, ea aspus ca e acum sad girl si ca am fost crushul ei pentru o perioada dar in tabara era înnebunită dupa mine si ne-am si sărutat. Si acum mi-a zis ca e sad girl ca a trecut prin multe si chestii mizeree...
Ma poate ajuta cineva ca nu mai pot? Ca eu am mai fost deprimat si in alte tabere si alte situații cand m-a refuzat o fata dar nu asa ca acum si eu tineam la ea, dar faza e ca asa sunt femeile. Pot sa fiu ajutat?

Răspuns Apreciat de Editori
| xeum a răspuns:

Esti doar un copil, relatiile sunt destul de complicat pentru un copil la 13. Esti la varsta la care ai putea avea cel mult o relatie de prietenie cu o fata. Invata, depunde munca asidua pentru viitorul tau, ai timp sa-ti faci mendrele mai tarziu. Bucura-te de copilarie, mai tarziu iti vei dori sa mai copilaresti macar o zi.
Sinuciderea este un act de lasitate, sunt convins ca esti un cavaler viteaz happy.
Vreau sa intelegi ca nu toate femeile sunt asa, in viata vei cunoaste foarte multe femei, dar nu toate sunt asa. Vei vedea mai tarziu ce inseamna dragostea adevarata. Sfatul meu este sa vorbesti cu tatal tau, el este in masura sa iti dea cel mai bun sfat si sa te ajute sa intelegi.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Care iubită? Manuela?

| Andreeush a răspuns:

Relațiile la vârsta ta nu sunt de durată.
Încă ești tânăr, ai toată viața înainte.

| Crackman a răspuns:

Calm, dai drumu la cod online si have fun

| Luci99 a răspuns:

Fa o labuta si culca-te trece pana maine