Ai putea spera sa ai castig de cauza daca vei reusi sa te dai pe langa ea cu frumosul, s-o "perii" s-o "aburesti" poate poate reusesti. De regula fetele doresc sa aiba relatii cu baieti mult mai mari (ca varsta) chiar daca restul calitatilor le lipsesc cu desavarsire. Succes.
Trebuie sa faci ceva ca sa fii cu ea.De pilda, o inviti in oras ca sa va cunoasteti mai bine.
E mai mare cu un an...crede-ma. Relatia nu va dura mult... Daca mai vrei sfaturi da-mi facebook-ul tau.
Buna Andy....sa sti ca si eu am o fire mai baietoasa(sau mai degraba mai copilaroasa...)
Daca seamana cu mine nu ii intra oricine la suflet.....bine nu spun ca nu mi-a placut niciodata de un baiat(dar nu vreau sa am pe cineva pe cap... vreau sa am libertatea sa ies cu cine vreau in oras sa vorbes cu cine vreau...etc )
Uni au spus sa o scoti in oras....mai bine nu....prima data cand am "iesit "in oras cu un baiat ne-am dat pe trambulina pana a venit mancare (bine sa nu crezi ca a fost o intalnire....ne plictiseam dupa un concurs
pinky_2290 întreabă: