| cipcgo a întrebat:

am 13 ani si din clasa a 5 a m-am mutat intr-o scoala noua, iar in clasa in care m-am mutat este o fata pe care o plac. Acum sunt clasa a 6 a si de 1 an, i-am oferit ceva de dulce, cand avea nevoie de ceva i-am oferit eu si mai toata clasa stie ca o plac, acum am innebunit si vreau sa ii spun printr-un mesaj ca o plac si ca o consider cea maj frumoasa fata din lume, sunt MEGA TIMIT si nu ii pot spune in fata cam ce s-ar putea intampla: sa ma bata, sa ma asasineze noaptea?hee hee)
Si daca i-as spune ar fi bine sau rau?

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Daca aproape toata clasa stie ca o placi si primeste mereu ajutorul tau, atunci clar stie si ea asta prin logica barfelor laughing. Deci, culmea, ceea ce vrei tu sa faci, este deja facut.
Asa ca: "Stii, sunt sigur ca esti constienta de faptul ca te plac foarte mult, insa eu sunt mai timid si am pierdut doi litri de apa numai facandu-mi curaj sa-ti spun asta. Hai sa bem un suc impreuna dupa ore ca sa-mi revin si apoi imi poti spune cat de mult ma placi si tu." (zambeste si incerca sa nu o iei razna)

4 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate cu timidtatea mori de foame sau de abstinenta ori inveti sa o pui la respect si sa o abordezi cu tupeu ori ramai catelusul care ii aduce ciocolata la un simplu pocnit din degete

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate nu vreau sa te supar dar baietii ca tine sufera cel mai mult din cauza ifoselor feminine de ce AIA nu ti-a dat nici un semn pana acum ca te place desi ii faci pe plac? grija mare poate te trateaza ca pe marioneta

| corbulalbrosu a răspuns:

Doar incercand vei putea afla adevarul, precum si ceea ce ti s-ar putea intampla. Deci CURAJ. happy

| DeathOfDreams a răspuns:

Nu-i spune, o să te tranșeze și o să te bage-n frigider, în cel mai bun caz.

Ce s-ar putea întâmpla rău? Sunteți doar niște copii.
Și chiar și-așa, să-i spui c-o placi printr-un amărât de mesaj ar fi destul de stupid.
Fă-i cinste cu două cupe de înghețată și spune-i c-o cinsideri "cea mai frumoasă tipă din întreaga lume" după care-i spui c-o placi.