Daca aproape toata clasa stie ca o placi si primeste mereu ajutorul tau, atunci clar stie si ea asta prin logica barfelor . Deci, culmea, ceea ce vrei tu sa faci, este deja facut.
Asa ca: "Stii, sunt sigur ca esti constienta de faptul ca te plac foarte mult, insa eu sunt mai timid si am pierdut doi litri de apa numai facandu-mi curaj sa-ti spun asta. Hai sa bem un suc impreuna dupa ore ca sa-mi revin si apoi imi poti spune cat de mult ma placi si tu." (zambeste si incerca sa nu o iei razna)
Frate cu timidtatea mori de foame sau de abstinenta ori inveti sa o pui la respect si sa o abordezi cu tupeu ori ramai catelusul care ii aduce ciocolata la un simplu pocnit din degete
Frate nu vreau sa te supar dar baietii ca tine sufera cel mai mult din cauza ifoselor feminine de ce AIA nu ti-a dat nici un semn pana acum ca te place desi ii faci pe plac? grija mare poate te trateaza ca pe marioneta
Doar incercand vei putea afla adevarul, precum si ceea ce ti s-ar putea intampla. Deci CURAJ.
Nu-i spune, o să te tranșeze și o să te bage-n frigider, în cel mai bun caz.
Ce s-ar putea întâmpla rău? Sunteți doar niște copii.
Și chiar și-așa, să-i spui c-o placi printr-un amărât de mesaj ar fi destul de stupid.
Fă-i cinste cu două cupe de înghețată și spune-i c-o cinsideri "cea mai frumoasă tipă din întreaga lume" după care-i spui c-o placi.