Daca vrei sa patesti ceva si sa ajungi si pe la spital rupe-o tu. Daca esti un baiat care nu are cap pe umeri degeaba o lasi acolo la locul ei totusi ai doar 13 ani mai asteapta sa cresti
Asa m-am saturat de toti batutii astia in cap care răspund la intrebari... Uite cum sta treaba: ața aia se numește medical fren (sau frenulum). Ia tine preputul (piele de pe penis) pe gland. Acea ata se poate rupe, intinde sau poate sta asa pana mori. Daca vrei sa o intinzi, tragi de preput. Teoretic, trebuie sa te doara sau sa te usture, dar asta nu înseamnă ca e ceva grav. Nu patesti nimic nici daca o intinzi/rupi, dar nici daca o lasi acolo. Nu e necesar sa o rupi, dar nu e necesar nii sa o lasi acolo. Faci cum vrei, e corpul tau si nimeni nu ii poate dicta ce sa faci cu el. Daca vrei sa o intinzi sau rupi, fa-o doar manual (nu taia sau asa ca poti avea surprize nasoale) si ai grija la igiena pana se cicatrizeaza (spala-le acolo cu apa sau ceai de musetel caldut de mai multe ori pe zi). Sper ca te- ajutat
Parerea mea e s-o lasi acolo ca sta bine asa. Nu ai de ce s-o rupi tu, daca o sa se rupa ea, bine, daca nu, tot bine. Dar sa stii ca doare numai cand tragi de piele in jos, da' pai s-o tai sau s-o rupi. Eu stiu asta de la iubitul meu. Nu i s-a rupt ata nici pana acum si am facut sex de multe ori. Probabil ata lui e mai flexibila, cine stie... Dar eu nu inteleg de ce pe unii dintre voi va deranjeaza asa tare ata aia, iubitul meu nu are nici o problema cu ea spre exemplu. Chiar nu inteleg. Iar in legatura cu daca o sa curga sange: iubitului meu i s-a fisurat odata pielea aceea cand a tras in jos sa vada cat rezista si a curs sange, sa stii. O seara buna, ai grija ce faci! Parerea mea e sa lasi ata acolo daca nu vrei sa te alegi cu vreo infectie sau hemoragie daca te apuci tu sa umbli la ea. Toate cele bune.
Las-o acolo fara Probleme, ea se rupe la unii la unii nu, nu e ca himenul la femei sau ceva sa fie un indicator daca esti virgin sau nu (daca la asta te referi). deci poti sa mori cu ea nerupta si nu se intampla nimic.