anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si nu vreau sa ma criticati cer doar pareri! Am si eu o problema o fata din scola m-a intrebat daca vreau sa fac sex cu ea, inca nu i-am dat un raspuns voi ce credeti ca este bine sa fac? tongue DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| keybyeTeQuila a răspuns:

Buna! alin dupa parerea mea, nu e bine deoarece esti mic nu esti dezvoltat fizic si nici moral.ar trebui sa mai astepti pentru ca si ea este mica si nu stie ce vrea dar va creste si isi va da seama ca a fost o prostie.plus la asta ati putea ambii avea probleme de sanatate.te-as sfatui sa nu faceti o greseala te pup si aveti grija de voi

| Alinn20001 a răspuns (pentru keybyeTeQuila):

Te pup multumesc mult de sfat bafta big grin

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este bine să-ți vezi de treaba ta!
Pa, pa.

| IloveME a răspuns:

Respinge-o!
La 13 ani nu sti ce inseamna o viata sexuala, vei avea doar probleme!

| mona a răspuns:

Nu este bine, nu o face pentru ca esti prea mic

| STEFANXxX a răspuns:

Pai stii, n-ai concretizat intrebarea, adica dupa intrebarea ta as fi inteles ca o fata necunoscuta te-a intilnit si te-a intrebat daca vrei sa faci sex cu ea, iar tu ai ignorat-o, dar ma voi stradui sa o inteleg.Deci,daca tu esti pregatit de relatii sexuale,poftim, dar in asa situatii este bine sa te pregatesti bine, adica sa nu uiti sa iti cumperi Durexlaughing.Pf, hey... putin nu prea am atras atentie, la 13 ani, tipu, eu am 14 si inca sunt virgin,s-a intimplat si mie o chestie ca una imi zice ca vrea sa se f*ta cu mine,iar eu am fost contra si am trimis-o stii tu unde,pentru ca e o cu*va(sorry pentru atat de multe injuraturi).Dar serios vorbind, tu inca mai trebuie sa cresti, pentru ca te dezvolti, esti inca in stare de dezvoltare, poate ca tipa a glumit sau vrea sa se rada de tine.Eu daca cinstit voi face asta prima data numai cu persoana iubita, cu care voi avea relatii lungi, pentru ca nu vreau sa fac sex cu cine se nimereste.Dar iti spun, lasa treaba asta. Funda?

| Ando1dul a răspuns:

Esti prst? fa-o repede cat ai ocazia laughing

| Tasya05 a răspuns:

Doamne fereste. Sa NU faci asta! :*.

| AdyAdeluş a răspuns:

Buna! Eu cred ca esti nebun.Ai 13 ani chiar asa! Mama unde a ajuns lumea frate.Nu si complet nu!

| Azµre a răspuns:

Minți!
Refuz-o dacă e adevărat!

| Dariusuu a răspuns:

Spune-i ca nu te culci cu panarame.

Ce fata desteapta ar face sex cu un baietel de 13 ani?

Sper ca te-am ajutat.

| drogh a răspuns:

Cred că ar fi bine să îţi trăieşti din plin copilăria şi să laşi sexul pe mai târziu. În plus la vârsta de 13 ani nu eşti bine dezvoltat şi nici pregătit, chiar dacă tu te-ai simţi. Las-o pe acea fată să o facă cu cine vrea, dar tu spune-i,, NU''. Dacă vrei să te rişti pentru a vedea cum este(adică din pură curiozitate) nu ai decât.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Stai linistit! este prea devreme! ar fi bine sa mai cresti si prima data sa o faci cu iubita ta, nu cu orice fata care iti propune asta!

| liviudragut03 a răspuns:

Incearca,ca nu ai ce sa pierzi.Dar sa nu fie doar o gluma, la care se astepta ca sa cazi in plasa ei.

| Alinn20001 a răspuns (pentru liviudragut03):

Nu stai lin nu e o gluma big grin