| DnZuuL a întrebat:

Salut tpu..Am 13 ani si pe penis am un fel de cosuri asa ceva..au aparut de ceva vreme.Ce sa fie? Sunt ingrijorat sa nu am vreo boala. Funda

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sant niste puncte albe? alea nu au nimic in juru capului si daca sant putine nu e stare de ingrijorare.

| DnZuuL explică (pentru mgtow):

Ceva de genu asta..http://en.wikipedia.org/wiki/File:Fordyces_spot_closeup.jpg doar ca sunt alte si mai mari si mai mici

| mgtow a răspuns (pentru DnZuuL):

Nu e nimic grav, n-ai de ce sa te sperii.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cel mai bine e sa anunti parintii... Poate sa n fie nimic, dar si ceva ce necesita control medical.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut tongue Nu e nimic gravwinking E normal pe la varsta ta tongue Nu trebuie sa te ingrijorezi daca sunt asa niste puncte albe. Sunt doar niste depozituri cu sperma tongue (Sau asa ceva laughing ) E normal daca faci sa iasa sperma mai des putin tongue Sper ca te-a ajutat sfatul meu happy Mult succes tongue

| SunnyDay88 a răspuns:

Sunt niste papile normale.

| Voidwithin a răspuns:

Spune-i tatalui tau.

| NnDWtf a răspuns:

Salut, n-ai de ce sa-ti faci griji, de obicei apar dupa ce incepi sa ejaculezi, toti baietii au bubite din alea mici. Daca vrei sa scapi de ele consulta un urolog.

| Marian619 a răspuns:

5

| Ramy537RO a răspuns:

In mod normal pe penis se vad prin piele corpurile unor glande ce produc grasime. Acestea arata ca niste bubitze albicioase mici. Nu dor nu se inrosesc si nutrec. Nu este o boala. Dar ca sa fi sigur du-te la dermatolog.