Dragule si eu trec a 8-a si m-au respins baieti dar nici eu nu le-am dat sanse ....nu te necajii prea mult, sti vorba aia "fetele sunt complicate" fetele nu prea se uita daca esti destept sau ai tu premii multe e destul sa le vrajesti cu vorbe frumoase gesturi... asta nu inseamna ca trebuie sa te transformi intr-un "dobitoc".
In fine incearca sa iti revii din "depresiile" aste pentru ca nu iti fac bine. Fetele din ziua de azi sunt fitoase, ingafnate...tu doar asteapta sunt sigura ca vei gasi pe cineva special, si minunat pentru tine.
Din descriile tale tu estii un tip super ...iti trebuie doar rabdare nu dispera :X
Pupici dulci si bafta multa sper ca ti-am fost de ajutor.
Cuplacere! Va trebuii sa nu mai merfgii tu la fete lasa sa vina ele la tine! Sa pari si tu mai dorit, si fetele o sa vina la tine atat de multe incat o sa te ametestii si mai tare! Funda :* Cu placere anticipat!
Pai tot ce pot sa zic e sa nu disperi. Exista in lumea asta o groaza de fete...si sa stii ca ai destul timp sa iti faci o prietena...eu am 12 ani jumatate si acum trec in a-7-a si inca nu am avut prieten si mi-e foarte bine asa..succes!
Mutubal întreabă: