Părerea mea e să vorbeşti doar tu cu ea intre 4 ochi, undeva retras şi să lămuriţi tot. adică totuşi eşti micuţ, nici chiar micuţ dar nu ai avut 1000 relaţii ca să ştii ce e de făcut, rămâi singur cu ea şi spune-i ce şi cum, spune-i ce simţi şi zi şi ei să fie sinceră, nu ştiu cine a influenţat-o, dacă o placi cu adevărat, arată-i asta.
Crăciun fericit şi ţie!
Simplu nu inteleg de ce ai pus intrebarea asa lungã, ai facut o treaba foarte buna pana ai zis ca o placi, nici o datã sa nu complimentezi o fata sau sa ii spui ca o placi. Ea trebuie sa te aleaga pe tine, tu doar ai devenit fata acolo si ea baiatul, ati facut schimb de locuri. Eu zic sã nu mai vorbiti o saptamana doua si daca vrea ea sa te contacteze cumva e bine trebuie sã faci cumva sa te vada cu niste prieteni de ai tãi, poate chiar alte fete incearca sa o Chemi sa va distracti toti, daca nu te contacteaza ea atunci mergi tu dar nu rãmai cool nu te simti rãnit de ce a spus.
E posibil sa fie influentata de cineva, sau e posibil sa fi pierdut interesul care il avea pentru tine, datorita faptului ca or fi fost prea multi care au stresat-o la cap ca o placi. Greseala ta a fost ca nu ai fost destul de barbat sa te duci la ea si sa ii spui ce ai pe suflet. Degeaba regreti acum, pentru ca totul e cam dus. Ti-as recomanda sa fii barbat in al 12-lea ceas si sa o iei undeva separate si sa o intrebi exact ce si cum. Bafta!
Eu zic sa vb cu ea in 4 ochi. Sau o fi cv in legatura cu parintii ei. Nuj incearca sa o prinzi singura si sa vb cu ea 4 ochi si sa vezi ce se intampla de fapt.
beausingurlamasamea întreabă: