| iPaladinus a întrebat:

Am 14 ani si am o "mica" problemă. Dacă sari pe mine cu răspunsuri gen "vezi-ti de scoala" si alte prostii de genul te rog nu mai răspunde.
Sunt nemultumit de marimea penisului meu... In erectie are in jur de 7-8 cm si mi se pare extrem de mică si nu mi-a apărut sperma.
Se poate să am pubertate întârziată? Există exerciții pentru mărirea penisului? Mulțumesc anticipat și vreau niște răspunsuri serioase.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si da. Vorbeste cu părinții (sau frate, soră, rudă; mai mari). Te învață dânșii. Eventual o consultatie la doctor.

3 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns:

Normal ca atata timp cat in jur se promoveaza sexualitatea si care e mai dotat, mai priceput, saracii copii nu au cum sa intrebe altceva. Doar nu o sa ceara o parere legata de vreo meserie, de ce vor face in viitor. Bineinteles ca nu.

Dragul meu, corpul are ritmul sau de crestere. Nu iti bate capul cu asa ceva. Nu ai vreun examen de capacitate de dat?

| Ionut29897 a răspuns (pentru GoldenZenith):

Stai liniștit și învață pentru examen cum a zis GoldenZenith, esti micuț pentru a fi asta prima prioritate a ta

| kandaraki a răspuns:

Mergi in baie, ridica capacul de la WC, pune penisul si zdrobeste-l de cateva ori cu capacul pana se face negru. Retragi penisul, asa faci de 3 ori pe zi, iar peste 10 zile iti va creste penisul