Fiecare se dezvoltă în felul lui, din experenta mea unei fete/femei e mai satifăcator să ai penisul mai mare!
Și eu îl aveam la fel pe la 14-15 ani!
Doresc fundă!
Fugi de aici, ca nu te crede nimeni. Poti avea penisul de 18cm la 14 ani ca pana la 16-17 iti creste, dar sa ai 190 cm inaltime la varsta asta....mai greu de crezut.
Nu va mai măsurați penisu începând cu gaura cu.rului ca stricați media europeana care zice 13cm
Uite aici o schita, cum sa-ti masori penisul:
http://www.penimaster.ro/masorlung.html
Merci, asa l am masurat din prima.
Ohhhhh, bUna
O ai mare de tot
Pe la 16-17 ani se opreste din crescut, deci ajungi cam la 21-22 cm asa da
PS: sa imi dai mesaj cand faci 18 ani iti fac un cadou de neuitat
La unii se opreste din crescut la 20 de ani.
Vrei sa-l chemi la tine la 18 ani? Dar acum nu-ti ajunge?
Tinand cont ca marimea maxima a penisului uman in conditii naturale este de 19 cm, exista 4 variante:
1 ti-a dat medicul hormoni.
2. ai masurat gresit, se intampla des, daca masori partea de jos a penisului mai castigi vreo 3 cm care nu iau contributie in actul sexual. Penisul se masoara din partea de sus sau din lateral pui un prezervativ si pana unde potri trage, pui liniaru in partea de sus a penisului.
3. Minti, nu este ceva deosebit majoritatea barbatiilor mint in legatura cu marimea.
4. Daca chiar ai de 18, 5 inseamna ca este mare, de retinut 1 din 1000 barbati are penisul de 18 cm, Iar tinand cont ca zona estica a europei e categorizata prin penis mai mic sansele sunt si mai mici...
ori minti de ingheata apele (mai degraba varianta nr 2)
5 din 100 de barbati au penisul de 16+ cm, deci imagineaza-ti penisul de 18, 5 cm, ar fi 1 din 10. 0000,
Dar
Are pe mama dracului! Nu e misto sa te dai in stamba pe net?
Am mai cautat topicuri pe aici inainte sa scriu.
1. Nu.
2. Am masurat de sus.
3. Te numeri printre ei?
4. Okay.
Acu vad 1, 90 la 14 ani categoric e fake topicu
E ok, daca esti scund, trist si o ai mica, nu te judeca nimeni.
Is scund, dar o am mai mare ca media romaniei
Eu cu 1.72 la 11 ani
Eu la 8 ani am 1.69
anonim_4396 întreabă: