anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am
14 ani si cred ca am fimoza.

Nu-mi pot decolta penisul nici cand e in erectie si nici cand nu este. E normal? Eu nu cred ca este si imi este rusine sa le zic parintilor. Prefer sa stau asa, cred ca pot face sex si asa, nu? (PE VIITOR) laughing funda

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Barbatii care la maturitate raman cu penisul afectat de fimoza NU vor avea o viata sexuala normal fiindca contactele sexuale vor fi in general dureroase iar in unele cazuri pot sa ajunga in situatia ca in timpul sexului din cauza fortarii continue preputiul sa treaca peste gland si sa se ajunga in stadiul de PARAFIMOZA, o situatie extreme de grava, care poate fi rezolvata numai/doar printr-o interventie chirurgicala de urgenta in urmatoarele 4-6 ore de la producerea sa. De asemenea penisul afectat de fimoza severa sau chiar grava de gradul 3 sau chiar 4, ca si cea in care te gasesti tu, niciodata NU se poate dezvolta si din acest motiv de obicei/de regula ramane mic/scurt si subtire. Este pur si simplu alegerea ta daca vrei sa ramai un ''handicapat sexual'' sau sa devii un barbat cu penisul sanatos asa cum este normal. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Lasa rusinea si spune-le parintilor ce problema ai, mergeti si consultati un medic urolog. El este in masura sa va spuna ce aveti de facut in viitor.

| MihaiNicu23 a răspuns:

De facut sex poti face daca ai fimoza dar cu dureri, mai bine le-ai zice parintilor ca e foarte posibil sa ai fimoza, ca sa o tratezi si sa fii sigur de ce ai spune-le parintilor tai, macar tatalui tau iar la un doctor se pot rezolva eventualele probleme.