| teo77 a întrebat:

am 14 ani si de vreo 2 3 ani am inceput sa ma masturbez o fac aproape zilnic, nu pot sa ma las de masturbare am incercat orce metoda care am vazut pe net dar nici una nu a mers, partea proasta este ca am si ejaculare prematura nu pot sa stau nici 2 minute fara sa vina orgazmul.
Si intrebarea mea este daca ma las de masturbare voi scapa si de ejacularea prematura?

Si va rog fara mistouri
Multumesc

9 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Cum nu poti? Nu vrei! Doar gandeste-te ca in ziua cand o vei face cu o fata vei termina foarte repede si nu va fi in regula. Ce metode vrei? Pur si simplu nu iti face bine, te obisnuiesti cu un anumit ritm si nu vei mai avea nici pofta sa o faci cu o fata, am vazut un documentar in care unu era atat de disperat ca se masturba in fata sotie in loc sa faca ceva cu ea, ii placea mai mult sa faca asta si s-au despartit. Iti trebuie doar curaj sa spui nu

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu. Da ejacularea foarte rapida vei scapa doar dupa ce vei avea o viata sexuala activa si constanta si dupa ce vei acumula suficienta experienta.

| mihai69 a răspuns:

Nu; de ejacularea rapidă scapi doar cu voinţă şi mult exerciţiu. Nici un consult medical n-ar fi de neglijat.

| doctorandus a răspuns:

Masturbarea n-are legatura cu ejacularea precoce, vezi http://ro.wikibooks.org/wiki/Medicin%C4%83/Masturbare

| Emilian65 a răspuns:

Teo, inarmeaza-te cu rabdare si incearca sa te lasi de sportul asta. Vei vedea ca totul se va rezolva, actul va tine mai mult si nu vei mai avea nici ejaculare prematura.

| Alcyon a răspuns:

Incearca sa-ti impui s-o faci din ce in ce mai rar. Intai la doua zile, pe urma la trei si tot asa. In felul asta, corpul se va dezobisnui de masturbare si nu vei mai simti nevoia.

| Seba2013 a răspuns:

Totul se poate, nu exista nu pot.
Toti avem dorinta sexuala.
Acesta dorinta, se gaseste in creierul reptilian.
De fapt, noi avem 3 creiere, uite aici.
http://fericire.info/creierul-trei-unu-5/

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat