De ce sa vorbesti pe fb? Asa cum ai spus chiar tu,sunteti in vacanta,bucurati-va de ea,mergiti impreuna la strand,intr-o drumetie,la o cofetarie,bucurati-va impreuna cu prietenii comuni, FACETI CONVERSATIE FATA IN FATA, nu in spatelecalculatorului, mai ales ca sunteti si colegi de clasa, deci din acelasi oras.Doar asa o sa va cunoasteti mai bine,o sa aveti ce discuta direct,deci aveti o conversatie,"pe direct".
Incet incet,nu o sa mai stiti sa purtati o conversatie normala,intre doua persoane,care pot raspunde imediat,pot avea discutii direct,incat sa vedeti si fata si mimica fetei.
Ce discutii poti purta cu ea,daca nu o vezi direct,daca nu simti ce ar dori sa faceti,sa discutati? Asa poti sa o intrebi lucruri banale:"ce faci,ce iti place sa faci,unde ai fost, bla, bla, bla, bla".
Pai da asta as vrea si eu dar nu pot da de ea deoarece stam cam la 3 km distanta.Dar oricum nu asta ar fi problema dar mi-e rusine sa o invit pe afara si de acea am spus sa vb cu ea pe fb si poate mai incolo o sa iesim pe strada. daca am fi stat pe aceeasi strada la 4, 5 case nu ar fi fost o problema.
Fii natural.Intreab-o despre ea, ce face ea in timpul liber, spune-i ca e frumoasa, daca vrea sa va vedeti la un suc sau in parc undeva.Mult noroc!