| Pohrib_Adrian_1991 a întrebat:

Am 14 ani si imi place de o fata de vreo cateva saptamani.
Am avut cateva discutii scurte fata in fata si nu stiu ce impresie are despre mine.
M-am gandit sa ii scriu pe messenger ..sa o invit cu niste prieteni la o plimbare.
Si am planuit o abordare sofisticata cu ramificatii ..si da avem conversatia goala.
Urmeaza sa scriu efecticv teplicile pregatite si vreau sa-mi spuneti ce credeti.
Eu:Buna!
Ea:Buna.
Eubig grina am sa-ti zic ceva dar mai intai (ea are doua prenume ..sa zicem Ana si Maria )..Ana sau Maria tu cum preferi?
*Aici apar ramificatii.Daca zice Maria,
Eu:ok deci Ana.
Daca zice Ana.
Eu:ok deci Maria.
Ati prins ideea.
Eatongueoftim?
Eu :Lasa asta. Ce vreme urata a fost azi. Poate nu o fi asa urat si duminica, sper ca nu! Si stii si de ce?
Ea:de ce?
Eu tongueai m-am gandit sa te intreb. Oare nu ai vrea, domnisoara (aici pun numele in functie de situatia de mai sus)sa vii la o plimbare?
Eatongueoftim?
Eu big grina exact. Chiar la reactia asta m-am asteptat.(Apoi ii explic termenii "plimbarii" ora locatie si da ii cer sa mai cheme doua persoane cu ea si ii zic ca asa voi face si eu ...asa de acoperire ).
Eabig grinar care e scopul acestei plimbari?
Eu : Sa zicem ca ...in urma conversatiilor noastre trecute (cam o luna de zile, da e greu cu mine) m-ai facut sa ma simt sa ..intrigat.(chiar daca sunt mort dupa ea, csf )
Daca vrei sa auzi mai mult, vino duminica.
Ce credeti? Oare tine? Nu e prea din scurt?

Răspuns Câştigător
| Laila12Izabela a răspuns:

Ok,în primul rând te complici prea mult,ii ceri sa iesiti la o plimbare nu sa fie soția ta,apoi relaxeaza-te e doar intrebare,Nu sfârșitul lumii,după o întrebi simplu, fără emoții, nu se poate intampla nimic rau e doar o intrebare, iar daca accepta sa iasa la plimbare, când începeți să vb incepe cu subiecte banale, eu stiu ...despre scoala, familie, vreme chestii obișnuite. Nimeni nu este expert in relatii, cu totii avem momentele noastre de stangacie. Dacă totul merge bine si lasi deoparte emoțiile, totul va fi bine.

3 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Daca iti raspunde ca ii este indiferent (legat de prenumele cu care i te adresezi) sau daca te refuza din start (la iesitul la plimbare) si nu iti spune "poftim" ce faci? laughing

| Emma30555 a răspuns:

Nu i spune sa mai vina cu doua persoana poți sa i spui sa mai vina cu cineva dacă vrea, poate ca se simte aiurea sa trebuiască sa mai cheme și alte persoane neapărat în fond tu vrei sa o cunoști pe ea, și nu poți sa programezi totul la fix ia în calcul și imprevizibilul, poate duminica are treaba de exemplu, încearcă sa fii natural, te adaptezi în timpul discuției

| anamaria82726 a răspuns:

Te straduiesti cam mult..nu trebuia sa planifici toate replicile si sa te gandesti ce ar spune ea...ii vei raspunde infunctie de ce iti spune. Si e enervanta faza cu: daca ea vrea Maria sa-i spui Ana...e mult prea copilaresc..nu stiu daca i-ar place tachinarea asta