Ok,în primul rând te complici prea mult,ii ceri sa iesiti la o plimbare nu sa fie soția ta,apoi relaxeaza-te e doar intrebare,Nu sfârșitul lumii,după o întrebi simplu, fără emoții, nu se poate intampla nimic rau e doar o intrebare, iar daca accepta sa iasa la plimbare, când începeți să vb incepe cu subiecte banale, eu stiu ...despre scoala, familie, vreme chestii obișnuite. Nimeni nu este expert in relatii, cu totii avem momentele noastre de stangacie. Dacă totul merge bine si lasi deoparte emoțiile, totul va fi bine.
Daca iti raspunde ca ii este indiferent (legat de prenumele cu care i te adresezi) sau daca te refuza din start (la iesitul la plimbare) si nu iti spune "poftim" ce faci?
Nu i spune sa mai vina cu doua persoana poți sa i spui sa mai vina cu cineva dacă vrea, poate ca se simte aiurea sa trebuiască sa mai cheme și alte persoane neapărat în fond tu vrei sa o cunoști pe ea, și nu poți sa programezi totul la fix ia în calcul și imprevizibilul, poate duminica are treaba de exemplu, încearcă sa fii natural, te adaptezi în timpul discuției
Te straduiesti cam mult..nu trebuia sa planifici toate replicile si sa te gandesti ce ar spune ea...ii vei raspunde infunctie de ce iti spune. Si e enervanta faza cu: daca ea vrea Maria sa-i spui Ana...e mult prea copilaresc..nu stiu daca i-ar place tachinarea asta
Mutubal întreabă: