Stiu ca vreo 2 colege din fosta mea clasa (cand eram pe a 5) aveau prieten din clasele a 6 -a 7.Eu am 16 ani si nu am avut prietena pana acum
dreptate.o ''putulica'' din clasa a 6a umbla cu deia de 18 ani.wtf? si eu am tot 16 si nu am avut pe nimeni..bine nu inseamna ca nu imi place..si astia?presimt ca o sa se marite din a 8
Eu unul as fi putut avea prietena, dar nu vreau.Pur si simplu mi-e scarba ca am un prieten de 17 ani ce are prietena de 12! Mi-e scarba sa ajung in parc si sa vad copii de 12-13 ani, care in loc sa se de-a cu rolele sau sa se joace fotbal sau alte jocuri d'astea, se ling frate... mai ceva decat cainii!
Ei se cred "maturi". Habar nu au ce inseamna sa fii "matur".Nu's in stare sa-si castige banii pentru a exista, dar se cred "maturi".
Poate anul asta imi fac si eu o prietena... sa nu ma mai bata prietenii la cap pe tema asta
Oo..cata dreptate poti sa aisa ii vezi mozolinduse.mi se face scarba..yacc..caut prieten da nu gasec caut prieten da nu gasesc toti prietenii sa apeleze la mine
Incearca sa cauti pe cineva de varsta ta. Ea este inca mica, nu spun ca nu ar merge, dar relatia nu cred ca ar dura foarte mult (exista si exceptii), dar problema este ca ea are alta mentalitate decat a ta si la varsta ei are nevoie de alta relatie, mai inocenta decat o relatie pe care i-o poti oferi tu la 14 ani.
Nu ti se pare ca ea este inca doar un copil? Diferenta de varsta este prea mare! Renunta si gaseste una de seama ta.
E mica, las-o sa-si termine jocurile cu papusi! Uita-te la cele de varsta ta, daca nu poti sa te abtii. Gandeste ca te asteapta testari serioase si tie ti-e gandul la copii? Daca la teza de la lb. romana scrii "pupat(-)o, a5a (a V-a), imi place DE(?) o fata", plus ca nu intalnesti punct si virgula in mesaj, nu te vad bine! Mai ai timp sa repari stricaciunile, dar lasa fetele si pune burta pe carte! Succes!
Eu sunt pe a5a si sunt prieten bun cu o fata de a8a de care mie imi placea si intr-o zi din greseala am intrebat-o pe facebook daca vrea sa fie iubita mea si a spus da si de atunci suntem impreuna si nu ne pasa ce zic altii
Buna.
Chiar WTF?
Pentru cei ce spun :sunteti niste copii vedeti-va de papusi si de masinute.
Si? care-i problema? Da chiar sunt copii poate chiar nu isi dau seama de ce fac, si cum gandesc dar nici cei cu varsta cuprinsa intre 15-17 poate chiar si 18 ani comentati, nici "noi" nu suntem maturii, maturii o sa fim cand o sa fim pe picioarele noastre nu o sa mai depindem de mama si tata.
Cei de 13 ani de la varsta asta incep si ei sa simta poate acei fluturasi.
Inainte sa vad intrebarea acestui baiat am citit la multe intrebari aici pe TPU intrebari de genu:La ce varsta ati avut primul sarut, primul iubit/a?
Foarte multi au raspuns ca la varsta de 13 ani si ca a fost foarte frumos! :X
Acum ce o sa faceti o sa spuneti ca ati facut o greseala? Nu cred, eu nu condamn pe nimeni dar este aiurea.
P'S. Am 17 ani.