| Serhanutza07 a întrebat:

am 14 ani si imi place de un baiat din clasa a9a.o colega care il stie si vorbeste cu(sa-i zicem x )imi tot zice "doamna x"dar ea nu stie ca eu il plac.iar cand o intreb dc imi zice asa imi raspunde de ex:ca sa imi bat joc de el, ca sa nu imi bat joc de tine(ce logicalaughing) sau nu imi raspunde.si zicand asa prin clasa au aflat evident jumatate din colegii de clasa cum mi se zice si acum toti imi zic "doamna X"in special >feteleDar as vrea sa stiu dc imi zice mereu asa.niste parerihappyFUNDA:*

Răspuns Câştigător
| Scarpinici a răspuns:

Poi, de obicei ma pricep la astfel de situatii, iar eu vad doua posibilitati. Chestia asta cu "doamna x", in niciun caz nu e ca sa isi bata joc de el sau de tine. Ideea sta in felul urmator. Voi fetele, aveti 1001 modalitati sa ne faceti sa ne simtim ca naiba, si 1002 sa ne facem sa ne simtim in al 9'lea cer. Eu cred sincer ca colega ta prin faptul ca iti spune "doamna X" fie e geloasa pe tine, din simplul motiv ca il place pe acel baiat. Te-ai gandit la asta? Dupa cum spusasi, ea il stie si nu cred ca sti cu adevarat ce simte prietena ta pentru el, intrucat sunt chestii pe care nici cei mai buni prieteni nu si le spun, fie e clasicul joc dintre fete - enerveaza-ti amica.
Eu cred sincer, ca ar trebui sa vorbesti cu ea serios, si sa elimini prima posibilitate, intrucat tu exprimi aici "primul pas". Toate lucrurile mari incep la nivel mic. Cred cu taria ca "prietenei tale" ii place de acelasi baiat de care iti place tie, si sunt 90% sigur ca vor exista probleme majore in relatia voastra. Trebuie sa vorbesti cu ea urgent si sa clarificati lucrurile. Aceasta este o situatie din care poate iesi fie o poveste foarte frumoasa fie o catastrofa. Te sfatuiesc sincer sa ai grija cum gestionezi lucrurile. Si eu am patit-o la fel si am fost la limita. Daca mai ai alte nelamuriri te rog spune, ti le pot clarifica. In ceea ce-i priveste pe colegii tai, sunt ca o turma de oi. Cade una in balta, cad toate. Pe moment iti spun asa pentru ca "li se pare interesant". Iti spun din proprie experienta, se vor opri odata cu timpul, pentru ca se vor plictisi si vor cauta altceva nou. Funda?

| Serhanutza07 explică (pentru Scarpinici):

Cand am vb cu ea mi-a spus sincer ca i-a placut de el acum 4-3 ani dar acum nu-i mai place de el

| Scarpinici a răspuns (pentru Serhanutza07):

Poi asta este....ca daca i-a placut acum 3-4 ani de el si probabil nu a obtinut ce a vrut de la el pentru simplu motiv ca poate baiatul nu a fost interesat, de ce nu i-ar placea in continuare? si mai ales de ce nu ar fi geloasa pe tine? (pentru ca e invidioasa intrucat tu ai putea avea o sansa cu el) si de aceea face ceea ce face. Eu iti spun sincer nu iti este prietena adevarata. Iti spun asta pentru ca deja incepe sa "iti bage strambe" si nu te intelege asa cum ar trebui. Ai grija ce faci, iti urez succes!

| Serhanutza07 explică (pentru Scarpinici):

Acum a incetat sa-mi mai spuna asa ca e "in love"dupa un baiat cu care sa cunoscut la un concurs, dar acum vb numai cu el in pauze

| Scarpinici a răspuns (pentru Serhanutza07):

Toate au un inceput si un sfarsit... cu baiatul ala nu va dura o vesnicie, adica pana la urma tot la prietena ei se va intoarce (daca te-a considerat prietena) pentru ca sunt lucruri de fete pe care nu le poate spune acelui baiat asa cum facea cu tine... sunt chestii de fete asa ca stai linistita, se va rezolva

7 răspunsuri:

Se poate sa-i placa lui de tine si ea sa stiehappy
Sau dintr-un motiv banal doar sa va ofticehappy
Cred ca si-a dat seama ca va placeti reciproc sau ma rog doar tu sau el happy
Funda?

| Serhanutza07 explică:

Azi cand am vb cu ea si i-am spus ca ii place de ala ea mi-a spus ca i-a placut acum 4 ani de el...

| XxBlondaThaaxX a răspuns:

Poate si-a dat seama ca iti place de el si de accea