Ție îți place de ea, lui la fel. Eu ca fată, nu m-aș mai întoarce la el. Sau nu știu, dar nu cred că-l mai place. Chestia e a trebuie sa începi să filtrezi cu ea. Nu sta așteptând degeaba. Să spunem că o fată nu este interesat, deloc, de un anumit băiat. Dacă el începe sa se dea la ea( subtil dar în așa fel încât să se vada), fata va începe să-l placă. Așa se întâmplă. Când știi că un băiat te place (ca fată) parcă începe să-ți placă si ție, te uiți la aspectele lui pozitive.
Dar trebuie să fii și drăguț. Acum eu cred că cel mai bine este să stai în preajma ei. Stai mai mult cu ea, dar să nu fii deranjant. Povestiți lucruri. Zâmbește-i, dacă o face și ea e bine. Dar cel mai important este să fii tu însuți. Nu te ascunde sub anumite măști ci fii sincer. Cred că o vei cuceri.
Poți să o inviți undeva. Dar vezi să nu se afle și fostul ei prin preajmă cand vorbești cu ea. Planifică momentul potrivit. Sper că te-am ajutat! Baftă! (Dacă mai ai întrebări cu vreun anumit lucru, aștept)
Cum am si zis, eu nu prea o cunosc bine si nu prea stiu cum sa ma bag in seama cu ea? Sfaturi?
Pai, fa-o sa te observe. Sa vada ca tie iti place de ea. Adica, uita-te la ea si cand se uita si ea pastreaza contactul vizual! Ti-am spus sa fii tu însuți, asa sigur o vei cuceri. Daca nu te place pentru cine esti, atunci nu te merita. Eu spun sa incepi da ii scrii mesaje si cu timpul o inviti la un suc. Asa evolueaza lucrurile. Trebuie sa fii indraznet si nu prea timid. Sigur te va place! Bafta! Daca mai ai ceva de întrebat, întreaba-ma!
Bate-l pe ala care vine, iar apoi o poti saruta pe fata.
Dupa sarut iti dai seama daca te place.
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: