Incearca si tu, dc nu? Ce ai de pierdut, duo in parc/la suc etc. Si spune-i ce simti, daca te respinge asta e, o uiti, daca nu esti fericit. Macar sti cai incercat, asa te lasi ca prostul sa tio iei altul. Daca ea tine inca la acel baiat vei afla atunci cand iti va da raspunsul, dar pentru asta tu trebuie sa intrebi.
Daca esti asa timid fai o scrisoare frumoasa asa pe hartie colorata si semneazate apoi lasaio in ghiozdan sa o vada cand ajunge acasa... Ar fi interesant pentru ea/
Sper ca team ajuat. Funda? plzzzzzzzzzzzzzzz
Ma baietas. Am ceva sa-ti zic: NU RISTI, NU CASTIGI! Intelesu`m`ai? Acuma tu du`te la fetiscana aia zii ce simti, te respinde, o uiti, accepta so` ai dat lovitura. Incearca nu te loveste nimeni acum.
Am întrebat-o şi din păcate n-a fost să fie... se pare că încă ţine la fostul prieten.
Trebuie sa uiti de timiditatea asta. Scoate-o la un suc o faci sa rada, dar nu cu glume sinistre, si trebuie sa se simta in siguranta cu tine. Si treaba cu sarutul nu e mare chestie va veni de la sine. Si eu zic sa incerci daca spui ca tii mult la ea . Bafta ^^