| Ro27By a întrebat:

Am 14 ani si m-am indragostit de o fata, mi-am facut curaj si i-am spus ca o iubesc am facut-o sa ma creadă, dupa cateva zile mi-a spus ca ma iubeste si ea dar acum s-a impacat cu fostul eu prieten si nu pot sa o uit...am facut tot posibilul dar nu pot o iubesc din tot sufletul. Ce ar trebui sa fac sa inteleaga ca o iubesc?

Răspuns Câştigător
| AndaBăă a răspuns:

Ea te iubește si pe tine și pe băiatul cu care s-a împăcat. Cred că a decis să rămână cu el deoarece, cu el a mai fost o perioadă de timp și s-a atașat de el. Dar, nuștiu ce să zic. Dacă te iubește cum spui tu, o să vină la tine. Știu cum e, nu o poți uita, dar incearcă. Ieși mai mult cu prietenii și distrează-te, sau, eu când sun supărată din cauza iubitului, mă uit pe youtube la videoclipurile făcute de Tequila, mă fac să mă simt mai bine si să ''uit'' de iubitul meu ( adică, nu uit de tot, dar nu mă mai gandesc la el, iar când nu mă mai uit la videoclipuri mă sună laughing. ) incearcă si tu. Vezi tu cum faci. Baftă, și sper că ți-am fost de ajutor, Funda? big grin

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Dupa spusele tale, ea te iubeste si pe tine, dar il iubeste si pe fostul, cu, care, acum s-a impacat. Fii sigur ca atunci cand iubirea lor va lua sfarsit, tu vei fi primul pe lista ei. In iubire trebuie sa ai si putintica rabdare.

| ywar a răspuns:

La 14 ani iubire? sunt eu defect? cum sa spui la 14 ani ca iubesti - nu stii ce inseamna viata nici la varste mai inaintate, dar sa spui la 14 ani ca iubesti!

| Mihaela1964 a răspuns:

La varsta asta sentimentele sunt cam confuze, imi place si de ala si de tine...tu n-ai ce sa faci, decat sa intelegi ca asta e numai o iubire, nu iubirea vietii tale. Poate candva si tu vei face la fel, nu judeca prea aspru si nu te supara.Toate trec pe lumea asta, chiar si iubirile de 14 ani.

| cristinicadulcica18 a răspuns:

Trebuie sa te gandesti daca ea chiar merita. Daca te-ar iubi cu adevarat atunci ar fi venit direct la tine nu la fostul ei prieten. Ai rabdare si nu te lasa daca o iubesti cu adevarat pentru ca daca s-a certat o data cu el o sa se mai certe. SUCCES! SPER SA REUSESTI!

| 0alafaranume0 a răspuns:

E evident ca se intoarce la fostul, la varsta voastra nici nu e de asteptat la altceva, nu fa nimic doar gaseste alta, si ai grija sa nu mai dai de vreuna recent despartita sau care mai tine la fostul ca atunci incerci degeaba la ea