| AngelWhite99 a întrebat:

Am 14 ani si nu am avut pana acum niciun prieten,prietenele mele imi spun ca ar fi cazul sa am si eu un prieten,desi eu nu prea am incredere in mine, au fost multi baieti cu care puteam sa fiu dar i-am refuzat pet ca majoritatea erau mai mari cu 3, 4 ani si mi-era jena, nu sunt genul de persoana care sa caute baiatul perfect doar ca observ ca majoritatea fetelor sufera rau din cauza baietilor si nu as vrea sa mai trec si eu din nou prin asta (mi s-a intamplat sa plang dupa un baiat de care eram indragostita).Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Violente a răspuns:

Ceea ce ai făcut tu denotă o educație atentă din partea părinților tăi și de moralitate avand în vedere personalitatea ta.

Foarte bine ai făcut, te respect și te felicit pentru această tărie de caracter, ai luptat contra hormonilor și i-ai învins, aflandu-te la pubertate corpul și mintea sunt obsedate de a afla lucruri, pasiuni și sentimente.

Ai o groază de timp pentru băieți, stai liniștită, totul vine de la sine, nu trebuie să-i cauți. La 14 ani trebuie să te pregătești pentru liceu, de acolo vor veni și băieții.

2 răspunsuri:
| JusTLiVe a răspuns:

Daca nu vrei tu, cine sunt fetele acelea sa iti zica?

| MihaiDan97 a răspuns:

Daca nu vrei un iubit, nu iti faci.Si apropo nu mai asculta de acele fete, cine sunt ele ca sa iti spuna ce sa faci.