| AgseghrrrrrrieQ a întrebat:

Am 14 ani si nu am sarutat niciodata o fata. Sunt mai timid de felul meu. Puteti sa-mi dati niste sfaturi dau funda!

Răspuns Câştigător
| loveyourkiss a răspuns:

Daca esti mai timid cred ca ar trebui sa o iei incet, daca exista o fata care iti place, vb cu ea, glumeste, fi dragut, acorda-i atentie, fa-i complimente si dupa ce va mai apropiati ai putea incerca sa o iei de mana, sa o atingi si vezi cum reactioneaza, daca iti raspunde la gesturi atunci ai putea incerca sa o saruti, intr-un moment in care va simntiti cel mai apropiati, relaxati si o sa simnti cand vine momentul asta
P. S. Daca incerci sa o saruti din prima s-ar putea sa fi refuzat sau mai rau si atunci vei ramane cu o amintire neplacuta.

Bafta :*

4 răspunsuri:
| nebunu_5532 a răspuns:

Ai putea sa incepi si tu cu un baiat pentru antrenament, cu un prieten deal tau ca sa vezi cum este si dupa ce devii expert treci la fete.

| StefaN_8560 a răspuns:

Stiu ca poate sa sune a sablon, dar, inchizi ochii si vine tot de la sine! Funda?

| BlackStar_Crryss_1997 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu fata care iti place. ( daca nu iti place nici o fata vorbeste cu toate... care nu au iubit big grin )

| AgseghrrrrrrieQ explică:

E o fata la mine in clasa pe care eu o plac de mult (cam de la inceputul anului). Si ea la inceput a luat-o ca pe o gluma. Dar acum s-a despartit de iubitul ei (un coleg). Si un prieten de-al meu tot coleg i-a spus ca daca este cu mine se sinucide laughing si de atunci colega mea imi spune iubi si ma tine in brate si ma pupa. Acum nici eu nu stiu ce vreau. Stiu ca nu e pe bune relatia, nu vreau sa ma indragostesc acu in prag de examen (vreau sa ajung la Tudor Vianu sunt cel mai bun din clasa), dar vreau sa o si sarut pentru ca imi place de ea. Nu am mai avut prietena, ea a mai sarutat, e baietoaica, adica isi face unghiile dar se ia si la bataie daca e nevoie. Azi la muzica am stat in aceeasi banca si m-am apropiat de ea si ne-am tinut mainile dupa gat. Dar tot nu cred ca ea chiar ma iubeste. Ce sa fac?