| TheYellowFlash a întrebat:

am 14 ani si prietena mea tot vrea sa o facem.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Dacă chiar îți pasă de ea ar trebui s-o refuzi. Dacă vrea asta la 14 ani ea chiar nu cunoaște riscurile.
Spune-i asta și pe la 17-18 ani îți va mulțumi că nu ai făcut-o.

Crede-mă.

14 răspunsuri:
| Thextruexme a răspuns:

Nu o faci. Esti prea mic.

| Michelle01 a răspuns:

Mai intai intreaba-te daca esti pregatit atat din punct de vedere fizic, cat si mental. Vorbeste cu prietena ta.Ea este pregatita? A m-ai facut-o inainte? Discutati despre posibilele riscuri si daca in final va hotarati ca este timpul protejati-va neaparat.Eu cred ca este o varsta mult prea frageda pentru un pas atat de mare. Daca nu esti pregatit poti ramane cu traume.Mai bine ati mai astepta. Daca ea chiar tine la tine te va intelege.Gandeste-te bine inainte.Mult succes!

| sensualus a răspuns:

Si ea tot 14? happy

| euu0 a răspuns:

Esti prea mic straight face si ma gandesc ca si ea are varsta ta oh go on la varsta voastra sincer nici nu trebuie sa va ganditi la asta. aveti timp..ganditi-va la scoala..si atat happy

| DragosNr001 a răspuns:

Pai, daca iti doresti un copil fa-o =) Acum sa iti spun din punct de vedere penal...
daca o fata de peste 12 ani isi da acordul pentru o partida sexuala ( scris, vorbit, oricum dar sa se dovedeasca ) Tu nu patesti nimic. Dar daca se dovedeste ca nu si-a dat acordul, se ia ca viol si risti ceva puscarie sau amenda.
Bin, daca vr asa de mult, sa respecti legea, sa nu ai copil si totusi sa o faci, e problema ta. dar eu te sfatuiesc sa NU. esti prea mic, parintii tai ce vor zice? dar mai ales tatal si mama fetei? deci mai bine NU. Fa-o pe la 18-19 ani si o sa-ti multumeasca ca nu ai facut-o pana atunci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
La 14 ani iti vezi de scoala, nu de sex stimabile!
Mai bagati-va mintiile alea in cap odata!
Te pup!

| Andres_Roll_1981 a răspuns:

Nu sunt comunist sa-ti spun sa nu o faci, dar nici destul de capitalist sa -ti spun sa o faci. In principiu trebuie doar sa discutati foarte serios despre asta si sa vezi cat de sigura este pe ea, Dar NU SA O FUTI ci cel mult pentru inceput puteti face un oral care este indicat pentru varsta voastra.Repet : Nu sex normal. Adica "fara vagin".

| irina20 a răspuns:

Explica-i ca e prea devreme si ca o sa aveti timp sa faceti sex.De ce se grabeste, barbatii vor fi intotdeuna dispusi.Fi tu cel matur si refuz-o!

| sensualus a răspuns:

Eh bine ca doar vrea, daca te obliga era naspalaughing)

| anonima20 a răspuns:

F**** n-o lăsa!

Răspuns utilizator avertizat
| Miky1 a răspuns:

Daca n-o f.ti tu, o *** altul, pentru ca ea vrea sex.Asta e regula..aici tu decizi; dar daca o faci, foloseste balonul

| pisi03 a răspuns:

Ar trebui sa o refuzi pentru ca e inca mica de asa ceva si poate nu stie riscurile..vezi si tu

| vasilicatiribomba a răspuns:

Ce sa faceti? tema la Educatie Plastica?