anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si sunt cam timid cu o fata cand sunt in jurul unor prieteni. Cand sunt doar eu cu ea la un restaurant sau cv gen nu am nimic. Ma puteti sfatui cu ceva? happy Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Salut, Pai vezi, de timiditate nu se poate pur si simplu "scapa". Ea poate fi inlaturata incetul cu incetul... ti-o spun asta din experienta :p. incearca numai sa eviti tacerea cand ceilalti vorbesc, sa intri si tu in discutie, si mai ales sa ai un grup de prieteni. Asta inseamna sa nu fii un singuratic. stii, majoritatea ii evita pe cei singuratici.

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Este vorba de firea ta care prezinta o timiditate excesiva mostenita, inascuta, combinata cu frica/teama de a nu deveni ridicol in colectivitate, prin comportamentul manifestat, care sunt niste caracteristici pe care orice vei face nu le vei putea schimba/modifica. Probabil ca doar pe parcursul maturizarii tale, vei deveni mai sigur pe tine insa o astfel de schimbare de comportament necesita multa vointa si dorinta de a se produce in mod real. Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ieșiți mai des, încearcă sa comunici cu ea si sa scapi de timiditate vine de la sine in timp totul depimde de tine.

| Niklauss a răspuns:

Pai aici este vorba de firea ta, in cel mai bun caz mergi si ii spui direct ca iti place de ea fara atatea complicatii si drame de adolescenti : )