Virginitatea reprezinta un concept psihico-mintal. Din acest motiv in urma intretinerii sexului de dezvirginare fata/femeia isi pierde virginitate d.p.d.v. psihic, mintal, insa NU si fizic, deoarece practic dezvirginarea nu provoaca urmati medicale sau de sanatate de natura fizica. In cazul unor fete/femei se pot produce "dereglari" de natura psihica si care uneori o pot afecta mintal mai ales in cazul in care este imatura datorita varstei inca mult prea mici. Ar fi cazul sa analizezi foarte bine care pot fi posibilele urmari psihico-mintale, inainte de a te angrena intr-o actiune care este...ireversibila. Multa sanatate!
Nu vor fi probleme nici mintale nici fizice,organismul uman este conceput ca fata cand are menstruatie sa faca sex, faza e ca esti mica si ca nu e prea ok, in orice caz protejeazate mereu, multa sanatate, problemele de natura mintala vin in urma unui viol, abuz etc
Nu te afecteaza cu nimic. Dar eu iti propun sa mai astepti pana devii mai matura pana pe la vreo 18-19 ani dar ma rog tu faci cum vrei e viata ta. Si in caz ca te-ai apuca acum eu te-as sfatui sa folositi prezervativul. Multa sanatate!
E cam devreme la 14 ani sa te dezvirginezi, trebuie sa mergi macar o data in jumate de an la ginecolog, şi o data ce incepi viata sexuala trebuie sa fii pregatită de orice obstacol al vieții şi nu il ultimul rand gândește-te ca oricand vei putea ramane insarcinata, sper că te-am ajutat, decizia ramane de partea ta, eu am 16 ani si m-am dezvirginat zilele acestea şi nu regret însa am un partener stabil si sunt pregatita de orice obstacol...
Tu citesti ce timpenii debitezi? Cum e asta cu "oricand vei putea ramane insarcinata" ma rog? Sau tu nu ai ajuns la partea cu contraceptia...