| Brailla15Z a întrebat:

am 14 ani si sunt indragostit. Sa va zic cum a inceput totul :
- Acum 1 an, eram indragostit de o fata, si ea ma placea dar nu aveam "tupeul" necesar sa i'o spun, iar timpul a trecut si nu ne'am mai vazut deoarece eu am fost in strainatate. Si am regretat mult. Acum am revenit din nou, la aceeasi scoala si nu s-a schimbat deloc, e superba. Chiar am nevoie de niste sfaturi deoarece nu stiu cum sa o abordez. Daca ma fac de ras? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| AntoGeo a răspuns:

Pai ai putea incepe prin ai spune,, Buna" si ai zambi... uneori aceste 2 lucruri fac aproape,, toata treaba" incearca sa vorbesti cu ea sa o cunosti...Si daca spui ca te placea si ea nu cred ca sentimentele s.au schimbat... Mai bine ii vorbesti acum decat sa regreti din nou...Eu iti urez succes

4 răspunsuri:
| Brailla15Z explică:

Pai. Chiar am emotii, si in clipa de fata cand discut despre acest subiect. Acum nu mai stiu nimic despre ea, adica. Are iubit / nu are. Nu am un subiect pe care sa incep o conversatie. Stiu ca suna penibil. rolling on the floor Dar nu imi vine niciunul in minte.

| Brailla15Z explică:

Alte sfaturi? Multumesc AntoGeo si MaddyMdy. :*

| MadyMdyy a răspuns:

Pentru inceput incearca sa te apropii de ea ca un amic sa vezi ce a mai facut in tot acest timp ..chestii de genu
O sa-ti dai tu seama daca ea mai simte ceva pentru tine sau nuhappy

| Brailla15Z explică (pentru MadyMdyy):

Firea mea este una timida. Adica na'. Ea sta pe hol / clasa, unde sunt si alte persoane. Si nu stiu cum. straight face