| dya14daia a întrebat:

am 14 ani si sunt plinuta prietenii imi spun ca sunt putin grasa si spun ca arat destul de bine dar intrebarea mea e ca asa-i ca eu nu pot combina daca sunt grasa? dau funda

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Ce înseamnă grasă la ei sau la tine!
Ce înălțime și ce greutate ai?
Ca să te putem sfătui!

Răspuns utilizator avertizat
| DiazAndreea a răspuns:

Cine te-a mintit? eu am 20 de ani si eu am cateva kg in plus sunt plinuta dar asta nu ma impiedica sa ai iubit, sa am prieteni sau sa ma placa vreo cineva. cine te place te place cum esti. dar trebuie sa iti placa si tie cum arati. esti multumita de cum arati? daca da este totul bine, trebuie sa ai incredere in tine si sa nu apleci urechea la toti cei ce vorbesc despre aspectul tau fizic. bafta

| OtipaOarecare a răspuns:

Buna,draga.Cine ti-a spus asta?
Oricine poate avea un iubit/a fara sa se tina cont de fizic.Cel cu care vei fi in viitor te va placea pentru cine esti tu si nu pentru aspectul.Fii tu insati si traieste-ti copilaria, nu te gandi de pe acum la iubire.Nici nu iti dai seama cand va aparea.
Mult noroc:*

| Mox112 a răspuns:

Si ce daca esti plinuta poti avea un prieten
daca nul cunosti prea bine urmeaza pasi
1.Il intrebi daca e destept la mate(sau la orice materie) si ii spui sa te ajute si pe tine
2. Daca zice da e ok
Daca zice nu il injuri...
3.Si asa in continuare pana incepeti sa va cunoasteti foarte bine pana la iubiti
Sper ca te-am ajutat
FUNDA?

| uncas a răspuns:

Buna,
nu este adevarat, chiar daca esti plinuta poti avea un prieten. poate acel cineva nu ii va pasa ca esti plinuta, sau v-a vedea in tine ceea ce alte fete nu pot avea(ochii, sufletul, gandirea).Nu te resemna cu gandul ca esti grasuta si nu poti face nimic. Viata e la fel chiar daca esti slab chiar daca esti gras.Bafta