Orice discutie cu o fata depinde de cati ani ai tu, de cati ani are ea, de ce aveti in comun, de ce nu aveti in comun, de ce ai putea afla de la ea despre lucrurile pe care nu le aveti in comun, de ce ar putea afla ea de la tine. Apoi intervine aspectul parerilor. Ce parere ai despre? cum ti se pare acel ceva? Tu ce crezi desprea asta? Poti sa ai n subiecte de discutie trebuie sa analizezi bine persoana cu care vrei sa discuti, sa stii o serie de elemente despre ea iar daca nu stii, asta ar fi prima discutie, aflarea personalitatii ei.
Poti sa ii arati un clip video, o melodie, o stire, un film, o carte, orice. O intrebi cum ti se pare?
Toti suntem idioti trebuie sa iti vina niste idei si pe loc. Doar ca intervine timiditatea si te blochezi, intervine frica de a nu avea o parere prosta despre tine, de a nu da gres, etc.
Sa nu mai ai astfel de frici. Orice ar fi asta esti tu. Nu trebuie sa te gandesti ca gresesti daca pui orice intrebare vrei sa o pui. Important e sa o pui apoi te convingi daca asa e sau nu. Frica te inchide in tine. Fii destins arata-i ca nu te deranjeaza sa discuti despre orice iti vine in cap. Poti sa imi scrii in privat detalii despre respectiva daca vrei.
Poti sa deschizi coversatia :
-Cerand o parere: "Buna" (astepti sa raspunda) "Uite ma contraziceam cu prietenul meu…cine crezi ca?";"Stii unde este(un local, ceva, nu conteaza)?" "Tocmai mi-am cumparat pantofi astia, ce parere ai, am facut o alegere buna?"
Conteaza doar sa intri in vorba cu ea. FARA REPLICI DE AGATAT! sunt aiurea si nu te duc nicaieri, de asta nu trebuie sa para ca o agati ci ca ai dat peste ea (ca si cum ar fi destinul). poti vorbi despre • povesti prin care-ai trecut
• sentimente, relatii
• viata ta sau a ei (parinti, lucruri care au marcat-o, cel mai lucru care l-ai facut))
• impresii care le-ai avut si cum te-au schimbat
Si desigur cateva sfaturi:
• incepe cu povesti despre tine, in special daca-i timida si nu vorbeste
• fa povestile interactive.
beausingurlamasamea întreabă: