| AndreiPopescu29 a întrebat:

Am 15 ani iar mama mea este plecata in strainatate si am ramas in grija matusii si sa trec direct la subiect ma excita foarte tare mai ales cand vorbim despre ceva intim. Nici nu stiu ce sa mai fac, ajutati-ma va rog cu un sfat. Si sa nu credeti ca e vreo femeie sfanta, mereu cand ies din baie se uita la penisul meu si mi se scoala instant dar de rusine ma pun pe burta in pat.

10 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Nu ti-as recomanda dar daca vezi ca se apropie si face iluzii las-o sa te vada excitat.
E posibil sa isi doreasca si ea si iti trebuie un impuls.

| ℓαυяα a răspuns:

Nu te incurca cu rude laughing

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Inainte de a iesi din baie iti faci cel putin o l@ba meseriasa. S-ar putea sa nu mai fii nevoit sa te pui pe burta. big grin Ori tu iesi din baie in pielea goala, intentionat si incerci doar... sa ne aburesti? laughing

| Andreeush a răspuns:

Chiar atât de disperat ești?
De ce nu îți găsești pe una de vârsta ta?
Nu știi că e păcat să ai astfel de gânduri cu o rudă?

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Daca afla mata ca ti-ai tra+so cu sorasa ai incurcato pe urma o sa-ti spuna cumnate ha ha ha ha ha ha ha.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Auzi in cazul in care muschiul din chiloti se ridica cand iesi din baie intra inapoi in baie si spalate cu apa rece ca sa isi revina. Apropo e chiar atat de traznet matusa ta de te excita in halul asta, in cazul in care atunci cand mai faci baie si se trezeste gogu mai fa si tu o la+ba ca sa elimini caloriile poate asa reusesti sa ai si tu o zi linistita acasa. Tu spuneai ca matusa ta te excita atunci cand vorbiti lucruri intime inseamna ca iti da de inteles ca vrea sa ti-o su+ga, hmm ce lume nebuna.

| QElenaBoghiu a răspuns:

***hee hee

Dacă ea este de comun acord, de ce nu?!

P. S foloseşte protecţie big grin

| f2ff2fl12f a răspuns:

Te excita mătușa? Asa sexy e? laughing dă-ți o laba frate, sa vezi cum se duce.

| DoctorGherman a răspuns:

Fa cum crezi de cuvinta!