| Lecaalex123 a întrebat:

am 15 ani ( nu par de 15, par mai mare) matusa mea de la vârsta de 16 ani a locuit singura si a decis sa o ia si pe verișoara ei sa stea cu ea...in fine, conteaza ca si acum stau impreuna, am fost azi la ei ( unchiul meu este plecat in Danemarca) si eu cu varmiu si ea stateam intr o camera si matusamea alta camera si tot il trimitea pe varmiu (4 ani) sa se culce sa raman doar eu cu ea...dar el nu vrea. Mentionez ca ea are 20 de ani.
Mereu imi face ochi dulci si in cel mai scurt timp matusamea pleaca in afara ( si ea ramane cu varmiu ca baby-siter) spuneti-mi ce sa fac, poate pot intretine relatii intime cu ea.
Arata bine si mereu ce fac eu face si ea. Spuneti ce sa fac sa fie cat mai discret.
Dau funda celui mai bun raspuns.

7 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Sunt multe fete pe lumea asta, nu te complica cu ea.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca tu esti ala care viseaza la sex cu ea, nu vice versa.
Ma rog, sunt fantezii de baiat, foarte normale la 15 ani.
Du-te de te culca, ca-ti trece pana dimineata!

| Andreeush a răspuns:

Dar tu tocmai cu ea ți-ai găsit să faci asta?
Așa disperat ești?

| Teo29 a răspuns:

Nu mai locui cu ea, incearca sa te distantezi o perioada daca tentatia este asa de mare.

Si stii de ce?

1. E incest
2. O sa ramana o amintire aiurita in viata ta daca incerci aceasta experienta
3. Esti minor, sub 16 ani, deci ea va putea face inchisoare daca se afla cumva ( intra la corupere de minori, act sexual cu un minor, etc., chiar daca tu nu faci plangere...)
4. In opinia mea, asteapta sa faci macar 16 ani, cauta-ti o prietena si fii responsabil cu viata ta sexuala. Foloseste mereu protectie ( prezervativ) si ia decizii bine informate.

Toate cele bune

| Alexyne a răspuns:

Nici un fel de relatie intima, asta insemna incest gadestete daca o lasi in greseala gravida se pot naste copii handicapati sau cu probleme fizice...ai grija nu e bine

| AndreiZH a răspuns:

Pai sunt 2 strategi
1Astepti sa se culce vartu si vezi ce iese cu aia
2Te pui si o spionezi sau ii zici daca vreti sa va cuibariti

| Barbidu a răspuns:

Nu risca cu rude