Liniștește-te frate, nu e nimic rau. Suntem apropiati în vârstă. Eu 14 tu 15. Nu te speria, masturbarea nu e rea, eu o am de 15 cm, dar am deja iubită cu care o fac săptămânal. Și eu tot așa petreceam timpul, stand în fata calculatorului, dar o grămadă de oameni mi-au zis să mă las, că nu e sănătos. Până și preotul de la biserica mi-a spus sa nu mai stau atât de mult la calculator pentru că aduce depresie. Și așa este. M-am lăsat de calculator și mi-am făcut iubită. E mult mai fain cu o fată care vorbește cu tine, o face cu tine, te ajuta etc.
P.S.- Mărimea nu contează
P.S.2- Decaloteaza-ti penisul cum trebuie că dacă nu, va fi prea târziu și va trebui operatie.
P.S.3- Fă o spermograma dacă poți.
P.S.4- Sa nu îți fie frica de act sexual, asta îți face mai rău. Nu e așa de greu sa satisfaci o fată.
Legat de calculator, deja lucrez la chestia asta. Stiu cat de nesanatos e, am inceput sa am probleme la coloana deja si incerc sa iau pauze si cand va incepe liceul ma voi apuca de sala sa pot remedia problema. Mersi pentru raspuns, si vreau sa te intreb prin ce te referi la decoltat?
DECALOTAT. Nu decoltat. Atunci când ai zis tu că nu iese bine capul penisului in erecție, trebuie să-l faci să iasă de tot, chiar daca te doare. E cam târziu la vârsta ta dar inca mai ai timp. Să decalotezi înseamnă să "belești" ***.
Ok, o sa incerc, mersi mult.
Si inca ceva, pot decalota penisul cand este moale, nu il pot decalota cand este in erectie.
Masturbarea este un comportament sanatos, cu riscuri minime. In nici un caz nu afecteaza marimea, grosimea, forma sau cresterea penisului. Nu duce la ejaculare precoce in timpul unui act sexual.
Ce descrii tu parea a fi o fimoza cu un anumit grad, depinde ce inseamna "iese numai un pic". Probabil se va rezolva de la sine pe masura ce cresti. Decalotarea fortata poate crapa pielea, asa ca nu mai trage de piele ca sa te doara. Trage cu mila daca trebuie sa tragi.
Forta ejacularii si volumul difera de la om la om.
Am uitat să-ți spun. Daca nu ejaculezi tare, nu e nici o problema. Eu de exemplu am pățit o chestie destul de rușinoasă pentru mine, poate pentru iubita mea, nu. Mi-a făcut o dată o laba, și mi-am dat drumul. Și i-a sărit pe față și prin păr, după care a început să râdă dar eu am intrat în pământ de rușine. Na, ejacularea puternica mai aduce și rușini. Poate ei i-a plăcut.
KatiMe27 întreabă: