Daca pleci de la ideea ca "nu ai noroc" in dragoste, nu vei avea...
Adevarul simplu este ca te grabesti, tu la 15 ani ai pretentia sa traiesti experiente pe care nici unul la 18 poate ca nu le-a trait!
Stai calm, ca toate vin la timpul lor, peste 10 ani ai putea sa emiti o parere de genul celei emise acum si, poate, nici atunci.
Nu te mai grabi si nu te mai complexa singur!
Si daca chiar intelegi ce ti-am spus, numai tu vei avea de castigat!
E normal, altii nu au avut deloc dar tu nu ar trebui sa iti faci griji in privinta asta, ai sa vezi peste 1 an sau 2 cum vor umbla fetele dupa tine
E normal ca la varsta asta sa nu fi avut decat o iubita....alti nu au nici la 17-18 ani niciuna
deci ai timp destul sa tot ai iubite si sa va sarutati
bafta
Cum sa-ti explic eu tie. Poti sa mai astepti. nu s-au terminat fetele pe pamantul acesta si iti zic eu ca o sa-ti gasesti tu una potrivita pentru tine. BAFTA
Doamne ai doar 15 anișori.De ce te grăbești?
E foarte normal. Poate va trebui să aștepți 2, 3 ani ca să ai o relație serioasă și frumoasă.
O zi frumoasă îți doresc.
Nu e ca nu ai noroc, nu ai vrajeala aia care sa vrajeasca o fata.Am observat ca in ziua de azi daca esti timid etc cu o fata nu merge.O sa gasesti o fata si pentru tine stai linistit. Daca vrei imi poti da id-ul tau pe privat sa te mai ajut cum mi-am m-ai ajutat si alti prieteni ca tine si acum au iubita datorita mie.Nu ma laud dar am un mod de a vb cu fetele care ma face sa am ce fata imi doresc.Salut
De fapt, de la vârsta ta încep relațiile cu adevărat. E fix la timp, deci nu e nicio problemă.
Ce, voiai să faci sex la 13 ani și să te însori la 15? Bine, exagerez, desigur.
Pe lângă asta, o relație fără sex e dificilă. Nici acum nu e momentul.
Ai răbdare, va veni și pentru tine cineva, pământul e plin. Caută pe cineva cu pasiuni comune cu tine la un grup cum ar fi un sport, un cerc literar sau ce îți place ție să faci.
Parca ai vreo 70 de ani si esti inca virgin..ai rabdare si totul va veni la timpul sau..nu sari peste etape
Eu normal..as fi de acord cu tine. Dar cand am vazut poza de profil... ).
Varsta nu ma impiedica sa dau un sfat.Ma recomanda experienta pe care numai viata ti-o da..sau ma blamezi ca am 54 ani? ..so big deal? ..maine poimaine te trezesti si tu ca ai 50, asa ca chill out!
Nu am zis neaparat ca ai 54 de ani [ si nici nu stiam chestia asta ]. Si tocmai, ca ai zis ca ai experienta. Nu ar trebui sa vorbesti asa cu un copil [ eu nu am 54 de ani ca sa zic asta.da uite ca zic ]. Tocmai pentru ca aveti o varsta, ar trebui sa vorbiti mai frumos. Zic eu. . Acum, astept jignirile si contrazicerile. In fine. O seara buna.
Reciteste dialogul te rog, si ai sa vezi ca am fost cat se poate de civilizata.Tu ai fost cea care ai facut referire la poza mea..si nu astepta jigniri sau contraziceri.e doar o lamurire de pozitie
Eu nu cred ca am jignit [parerea mea ].
Ci doar ma refeream, ca un om in varsta ar trebui sa vorbeasca altfel [cum sunteti dv.]. Daca vrea sa ofere ajutor, unui copil de 15 ani .
Pai si ce ai vrea sai zica ma unui copil? i-a zis deja sa aiba rabdare. primul sarut si inplicit viata sexuala mi-am inceputo la 17 ani, si asta nu pentru ca nu eram popular, ba din contra, ci pentru umblat rupt in gura de beat mai mereu, si eram pe treaba mea. asa ca timpu le rezolva pe toate
Da.daca bunica-ta sau maica-ta vorbea cu tine asa : Ai rabdare ..parca ai 70 de ani si esti virgin... Pentru tine e ok.
Pana la urma, daca putea sa spuna asta si pe ocolite si sa ia intrebarea in ras ( pentru ca are o varsta, nu? cum zicea si ea. ).
Si totusi..cu ce crezi ca ma motiveaza raspunsul tau ca ti-ai inceputu tu viata sexuala nu stiu cand . Ma doare-n basca cand ti-ai inceput-o tu.
Daca vrei sa spui, spune-i asta lui. poate il ajuti. pentru ca pentru mine . Si chiar nu inteleg de ce imi zici mie ``asa ca timpu le rezolva pe toate`. Spune-i lui, ca nu am pus eu intrebarea. eu vorbea cu mary4048, dar de`, ne bagam sa comentam in loc sa ne vedem de treaba noastra.
Esti batoasa si nu ai nici o sclipire de spirit.Multe lucruri neplacute pot fi spuse daca sunt "asezonate' cu ceva humor.Dar cum asta tine de arta conversatiei, e clar ca nu o posezi.Pentru tine exista doar alb si negru? ceva nuante nu vezi intre ele? Claudiu, cel care a pus intrebarea nu s-a simtit lezat deloc, in schimb tu ai sarit ca arsa..si da.i-am raspuns punctual ca trebuie sa aiba rabdare..raspunsul e foarte clar si nu trebuie sa citesti printre randuri pentru a-l gasi.
Ei bine, lasa-ma pe mine ``batoasa`` asa cum sunt. Pentru ca nu ma cunosti in realitate, si nu ai de unde sa stii cum sunt.
Claudiu poate inca nici nu a vazut raspunsul, pentru ca altfel raspundea. [daca nu la al tau, la altele ]
Eu zic ca la varsta dv ar trebui sa nu mai fiti asa intepata [fara suparare] si sa va uitati intai la dv, inainte sa ma faceti pe mine batoasa. O zi buna.
Daca admiti ca tu esti cea care ai gresit, poate ma mai gandesc.
De ce va certati atat? bun. am inteles de la amandoua ce a-ti vrut sa spuneti. multumesc pentru raspunsuri. acum incetati va rog.
Are balta peste!
Sunt foarte multe fete cu care nu ai facut cunostinta!
Nu iti fa griji, o sa vina si randul tau sa ai pe cineva alaturi
O zi frumoasa.
Pentru toate este un inceput asa ca stai tu calm ca o sa te saruti si daca chiar vezi k nu merge..mergi si tu in excursii cu prietenii/colegii, da o dusca pe gat si sa vezi cum le pupi pe toate dupa aceea glumesc. Esti foarte normal stai calm.
AndreeaI012452 întreabă: