anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si imi place de o fata de la mine din clasa. O cunosc de 1 luna(sau de cat timp a inceput sc). La inceput am intrebat-o dar a zis ca ma iubeste ca un frate, am mai intrebato si acum si a zis ca ca mai mult. Dar nu stiu cum sa o intreb, si daca o intreb care e pasu urmator thinking is super confuz la inceput, dupa restul merge de la sine :X

3 răspunsuri:
| Baby a răspuns:

Pai comportate cu ea ca si cu o prietena foarte buna...va vedeti singuri la un film, in parc undeva, legati o relatie, fi-ti sinceri unul cu altul si nu va ascundeti nimic. Asa cladesti relatia. IMPORTANT! nu te da la ea din prima cum va vedeti cum o pupi pe gura sau ceva de genu. Intinde-te cat te tine plapuma si nu exagera, ia-o usor, eventual cumparai un trandafir dupa cateva dati cand va vedeti, mergeti in parc si apropiate de ea sau la film, va sarutati si dupa gatahappy Dar sa nu o sufoci a doua zii la scoala. O intrebi daca asta inseamna ca sunteti impreuna. Depinde de ce zice...vezi si tu ce faci mai departe. O sa fiti impreuna oricum! succes:*:*

mira
| mira a răspuns:

Ai rabdare. Fata poate are alte gusturi si viseaza la altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intreab-o daca te place si daca vrea sa fie cu tine!