| BlueTigerXD a întrebat:

Salut TpU.Am 15 ani si imi place de o fata.Ne intalnim doar la scoala,fiind din locuri diferite.Vreau sa aflu daca are prieten, cum aflu?
Daca vreau sa o intreb daca vrea sa fie cu mine, este o solutie buna facebook-ul? Eu sunt putin cam rusinos, dar ea sta mereu cu cateva fete si nu pot vorbi cu ea. Daca o intreb pe cea mai buna prietena a iei lucruri despre ea, e bine?
Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| Ađrian90 a răspuns:

Mă, nu-ţi recomand facebook-ul. Du-te la ea într-o pauză şi invit-o în oraş. Nu trebuie să îi întrebi cea mai bună prietenă când poţi afla tocmai de la ea. Stai liniştit, dacă te refuză, ori că te refuză azi, ori că te refuză mâine, tot o să suferi. Deci du-te la ea, invit-o în oraş şi dacă are iubit sau nu vrea, ghinion, viaţa merge înainte. Fi sigur că nu o să fie ultima ta iubire, pentru că sunt multe fete în lumea asta. Un eşec te face mai puternic, învaţă din greşeli şi remediază-le următoarea dată. Bine, gata cu descurajatul. Nu-ţi recomand deloc să-i scrii pe facebook, gen. Uite, dacă eşti chiar aşa de timid, poţi să o inviţi în oraş pe facebook, dar tot trebuie să ieşi cu ea şi să o cunoşti mai bine. Fii fără frică, crede-mă, şi eu am fost foarte timid, nu e neaparat un lucru rău, dar nu fi gen "ce faci?" ea "Bine, tu?" tu"Dapăi şi eu" iar după aceea să vină 5 minute de pauză. Să nu te pună dumnezo să scoţi telefonul în timp ce eşti cu ea la masă, o să se gândească că te-a plictisit. Şi un trandafir ar fi o idee bună.
Recapitulând, o inviţi în oraş, ori în real life ori pe facebook, cum îţi este ţie mai ok. Nu vorbeşti cu prietenele ei, nu are rost, crede-mă. Dacă acceptă să vină în oraş, alege tu un restaurant, pizzerie ceva, i-ai un trandafir şi pregăteşte-ţi câteva subiecte interesante de acasă, în caz că se strică atmosfera. Aa da, dacă de ex nu prea ştii ce să zici, întreab-o chestii despre ea, gen culoare preferată, mâncare preferată, ciocolată preferată, flori preferate. Poate nu-i plac trandafirii, dar tu nu ai de unde să ştii asta, o să-l găsească ca un gest frumos, dar a 2-a oară să-i iei ce flori îi plac =)
Scuze că am scris aşa de mult, sunt doar nişte sfaturi. Succes cu fata :*

4 răspunsuri:
| Iwannabesmart a răspuns:

Fa-ti un cont fake(te dai drept alta persoana), cauta aceasta persoana, si intreab-o tot ce vrei.

| BlueTigerXD explică (pentru Ađrian90):

Dar daca stau departe de ia nu o pot invita in oras.Noi ne vedem doar la scoala :/

| R0R0 a răspuns:

O poti intreba direct daca are prieten (sau pe fb).
Dar daca vrea sa fie cu tine mai bine o intrebi in fata.

| Ađrian90 a răspuns (pentru BlueTigerXD):

Păi, fă nişte bănuţi cumva şi plăteşte-i biletul sau mna, cu ce merge. Puteţi de ex după şcoală să ieşiţi în oraş, după care ea merge acasă un pic mai târziu. Depinde cu ce merge.(femeile sunt costisitoare)