| HotDark a întrebat:

am 15 ani si inca nu am avut o prietena adica sa fim mai mult timp impreuna. sad ce sa fac?happy si app nu cred ca e ceva d rasbig grin

6 răspunsuri:
| Cåpåċεl a răspuns:

Buna.
Nu`ti mai face griji.Si eu am 14 ani si nu am avut prieten cu care sa stau cel putin o saptamana.O sa vina momentul in care iti gasesti fata potrivita.
Si apropo @Willy nu mai fa misto de el ca daca erai in locul lui si facea el misto d tine...laughing

| maryana5 a răspuns:

STii cum se spune, Totul se rezolva, iar in cazul tau: totul se rezolva cu persoana potrivitawinking

| HotDark explică:

Mircea am mai avut prietene dar nu sa stau cu ele 1 saptamana 2 laughing eu merg sambata la discoteca la unchimio cu mai multi prieteni... si vin acolo tipe dragute. dar mai mult vor sex laughing si am incercat sa stau cu una d acolo dar peste 4 zile am aflat ca era cu altu happy apoi noh. tot mi-oi gasi eu una laughing

| mircea_5116 a răspuns:

Daca nu ai avut nici o prietena pana acum, poate sa rezulte din mai multe cazut,

daca ai incercat sa cuceresti o fata, mai emancipata, iar tu fiind la prima ta runda de incercare, desigur ca ai iesit pierzator,
incearca sa fi tu insati, nu baga de seama ce spun alti,
adopta un alt stil, alte haine, al conportament, daca cu propriul tau conportament, nu prea da roade,

bye

| Alinnnn a răspuns:

:)))))))))))))))))))))))
Frate adica eu am avut de la gradinita b-)
http://www.youtube.com/watch?v=9fX6FXwrAG0
Dar ce sa faci nu toti sunt norocosi ca mine, eu am norocul scris in frunte!

| Gabiyy a răspuns:

Buna.stai linistit nu iti fa griji poate ca celelalte fete nu te meritau.asa eram si eu aveam prieteni multi dar nici unu de durata mai multa.insa cu timpul iti vei gasi pe cineva.incearca sa nu mai fi framantat din aceasta cauza...