| ღDam'✰4everღM.J✰ a întrebat:

am 15 ani si la 14 ani m-am sarutat cu un baiat prima oara.nu stiam ce sa fac.pe moment era asa fain. dar dupa aia m-am simtit cea mai scarboasa fata si,, murdara" de pe lume.nu mai vreau sa ma sarut in viata mea! am asta pe constiinta! numai la asta ma gandesc de-un an! iax! nu vreau sa am prieten.cand il intalnesc pe baiatul cu care m-am sarutat imi vine sa vomit.(baiatul e frumos dar nu stiu de ce mi-e asa scarba de el de cand ne-am sarutat)ajutati-ma! moooor! iax!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Probabil, n-a fost un baiat potrivit pentru tine. Nu ati fost compatibili, plus ai fost prea mica si inca nu erai pregatita psihic. Cand vei intalni o persoana potrivita, de care o sa-ti placa cu adevarat, atunci vei descoperi si placerea sarutului. Nu-ti fa griji!
Succes! Numai bine!

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mersi pentru apreciere, draga! Succes! Numai bine!

| cossmy a răspuns:

Nu esti normala...cum pisici sa ti se para scarbos... poate esti lesbiana, altfel nu stiu cum sa explic asa cevastraight face

| Alecsaandrra a răspuns:

Doamne ma jur ca n`am mai auzit asa ceva rolling on the floor
esti anormala fatO!

| bulgaras_3493 a răspuns:

laughing)laughing))laughing)) doamne fereste...
auzi poate ca nu iti plac baietii big grin.Incearca cu o fata.(beah):-&

| Feliciann a răspuns:

Ai probleme de comportament?

| Feliciann a răspuns:

Daca eu as fi baiatul ala si tias zice Hei Lola sa stii ca de atunci de cand ne-am sarutat imi provoci scarba si greturi numai cand te vad apoi sa ma mai si gandesc la asta?

| seby19 a răspuns:

E posibil sa ai o orientare sexuala diferita. Pe scurt sa iti placa fetele.
Daca prinzi un party incearca sa saruti o fata si vezi cum stau lucrurile.

| ReiVaN a răspuns:

Vezi... daca nu ai vrut cu minelaughing))))

| tonyman a răspuns:

Mergi la un psiholog

| drAn3 a răspuns:

"Lesbian drama"... poate scrie careva o carte, storyu' e bun.
Te rog sa incerci cu fete si sa postezi cele intamplate happy Daca avem dreptate ne datorezi cate o bere la toti.

| danieladana a răspuns:

Te-ai sarutat cu limba? poate de asta iti este scarba am mai auzit...

| DisforDeea a răspuns:

Da` ce e asa de scarbos in a te saruta?:S

| alex66om a răspuns:

Cat de penal.inseamna ca nu l-ai placut cu adevarat pe "baiatul respectiv" chiar nu e nimic scarbos in a te saruta cu cineva, totusi.depinde cu cine te saruti si care sunt sentimentele tale pentru el...

| andreeaacum a răspuns:

Poate tipu' nu se spalase pe dintihee hee:-&big grin...nu stiu c sa zic...