| MunteanuDaniel a întrebat:

Am 15 ani si o fata mai mare decat mine mia spus ca vrea sa facem sex. Mie imi este frica de faptul ca o sa ma "termin" prea repede deoarece inca sunt virgin. Ce as putea face ca sa evit aceasta situatie. Multumesc.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Spune-i ca pana la 18 ani nu te culci cu ea.

| justfreelove a răspuns:

Cea mai mare greseala a ta este ca tu presupui ca ai putea sa termini prea repede. Prima data cand am facut-o eu, eram atat de emotionat incat nu am putut sa termin decat dupa vreo ora jumate doua. Niciodata nu ai de unde sa stii cat rezisti. Daca fata se pricepe sau se descurca, sunt sanse sa termini repede. Orice ai face, NU ITI CERE SCUZE! si nici nu incepe cu chestii de genu" de obicei rezist mai mult". O faci sa se simta dezgustata de tine si ii piere chefu instant. Un act sexual nu se termina dupa ce ai terminat tu. Un act sexual se termina dupa ce amandoi sunteti satisfacuti. La inceput sunt sanse mari sa ai erectii multiple, dar nu uita ca o fata nu este satisfacuta numai prin penetrare. PRELUDIUL conteaza foarte mult pentru ele.

| mihai69 a răspuns:

O „labă" înainte poate să ajute. Oricum, și „nevirginii", la vârste fragede termină destul de repede, dar au avantajul că pot reîncepe lucrul de câteva ori.

| neutrino a răspuns:

Ea a glumit ci tine, iar tu ai crezut-o!

| Emilian65 a răspuns:

Inainte de a face sex cu ea, fa-ti rost de un prezervativ ca sa fii sigur ca nu ai calcat pe bec.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Durex performa e solutia.

| Happyjump a răspuns:

Trage-ți-o cu ea, o să devii tătic la 16 ani

| Torres92 a răspuns:

Fetele nu folosesc expresia asta
"Vreau sa facem sex"
Dau de inteles, ca vor, dar nu o spun
Eu cel putin, nu am auzit asa ceva...
Doar in filme am auzit
Se pare ca te au inspirat filmele

| ImTheBest a răspuns:

Bai frate deci mai intai ia-ti un prezervativ te duci la ea si ii spui ca esti pregatit pentru sex! In timpul unui act sexual au loc mai multe erectii nu doar una deci hai sa zici ca-ti dai drumu imediat pana la a doua mai dai acolo iar pana la a treia tot dai in veselie! Nu are cum sa nu fie altfel! Deci eu daca as fi avut ocazia asta nm-as fi dus de mult s-o ***!