Nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca vei suferii psihic toata viata si o sa ai frustrari din cauza asta si iti poate cauza mai tarziu viata sexuala cand vei face sex / dragoste cu iubita / iubitele.
Fiecare are dimensiunea / grosimea lui, sunt persoane care o au mare cand nu este in erectie iar cand este ii se mai mareste foarte putin, sunt altii care o au mica iar cand este in erectie creste destul de mare, esti ok stai linistit, zici ca o ai mica si subtire din cauza ca o vezi tot timpul, este ca si la culturism, fac sala de 1 an de zile si daca ma uit in oglinda mereu zi de zi nu observ nimic si zic mereu ca merg degeaba la sala ca nu am muschi deloc dar m-am intalnit acum 2 saptamani cu un vechi prieten care nu l-am mai vazut de 5 ani si cand m-a vazut a spus "baaaa ce slab erai si ce muschi ai facut".
Incearca sa fii stapan pe tine si nu te mai gandi la asta, inca odata iti zic, esti ok
Wow ce probleme au unii
trebuie sa fie foarte interesant cum stati voi si povestiti cati cm are fiecare la put. zulica
baga si tu 2-3 sosete sa fie acolo
Poate poartă chiloți cu push-up, precum fetele procedează cu sutientele. :)) Totuși, mi se pare penibil...
Uite un link dacă te interesează: https://www.okazii.ro/cautare/chiloti+push-up+barbati.html