Curva e atunci cand o face pentru bani, informeaza-te intai sa jignesti pe cineva. Si Alexandra, spune-i ca daca iti place sa o faci cu el nu inseamna ca e o jucarie sexuala.
hmm yammy yammy
Tinel si tu la post negru ceva timp, si vezi daca inebuneste, daca nu a innebunit el si ai innebunit tu, pai, inseamna ca
El poate sa iti zica ca la 15 ani esti dependenta de sex? ...scuzama ca iti zic dar esti cam curva
Imi pare rau, dar gandeste-te la 15 ani... sa iti placa sa o faci asa... pana sa ajunga un baiat sa zica ca il considerri jucarie sexuala sau ca esti depndenta de sex e deja prea mult, e CURVA care dupa tipu asta o so mai ia si alti
Stiu ca e prea mica, dar cel putin o face cu el. Nu ai de unde sa stii ce se va intampla dupa relatia cu el. Nu ai de ce sa o jignesti, daca nu o cunosti si nu stii ce o duce capul.
Curva e atunci cand o face pentru bani, informeaza-te intai sa jignesti pe cineva. Si Alexandra, spune-i ca daca iti place sa o faci cu el nu inseamna ca e o jucarie sexuala.
Salut, la 15 ani ma bucuram ca imi cumparase tata o masina cu telecomanda, mai tarziu o minge, a fost o vara frumoasa. Despre sex? Hm... ma mai uitam si eu la filme din cand in cand, da nu am avut nici o tipa de 21 sa ma fta si sa zica ca sunt dependent de sex. Te invidiez, ai o copilarie asa frumoasa...
Nu ii mai oferi nimic timp de 2 saptamani sau mai mult. depinde cat de des faceti dragoste. insa comportamentul sa nu ti-l schimbi. si asa poate isi va da seama ca il iubesti pentru ceea ce este nu pentru ceea ce iti ofera.
Impreuna de 1 an, deci el 20 ani, tu 14. Se cam numeste pedofilie, dar trecem peste asta.
Tu 15 ani... dependenta de sex. Cam devreme si cam cu implicatii, dar trecem de asta.
Tu 15 ani, il folosesti pe el 21 de ani ca pe o jucarie sexuala. Iar el se plange de asta. Nu stiu ce fel de barbat e el sau ce fel de fetita esti tu, dar trecem de asta.
Trecem la intrebare : Daca intr-adevar asta e cazul real... mai redu portia de dulceata si mai diversifica un pic relatia. Sentimentele nu se manifesta doar calare, ci si la plimbare!
Vorbiti, descoperiti lucruri comune (desi ma simt de parca as incuraja pedofilia cu sfaturile astea) si incercati tot felul de experiente impreuna (mergeti la filme, piese de teatru, concerte, mare, lucruri care va pasioneaza pe amandoi, etc.).
Si incearca sa descoperi ce il pasioneaza cu adevarat. Chiar si simplul fapt ca incerci sa-l descoperi, dincolo de aparente, va insemna mult pentru el si va adauga o doza de profunzime relatiei voastre!
Cel mai inteligent raspuns!
Pai cat de des faceti sex? daca nu sunt prea indiscreta...
linarkfts întreabă: