| edialexandru97 a întrebat:

Am 15 ani, si sunt clasa a 9-a. Imi place de o fata. Ea e clasa a 6. Vorbesc de mai mult timp cu ea.Acum cateva luni i-am spus ca imi place de ea, dar sincer atunci nu imi placea de ea, atunci vroiam doar sa am o prietena dar acum chiar imi place de ea. Cand vorbesc pe mess vorbeste cu mine mereu numai cu emoticoane de genul ( :X :* ), cea ce nu face de ex cand suntem intr-o conferinta cu prietenii. Eu mai mereu cand iesea ii spuneam te pup si ea nu rasp, dar de cateva zile imi spune si ea mie asta. Sau imi spune ca ii e dor de mine si imi spune sa ma duc pe la ea pe acasa( ca are masa de tenis si mai ma duc cu prietenii sa ne jucam). Si in seara asta cand ne-am jucat adevar sau provocare am intrebat-o daca tine la mine si a rasp ``POATE``. Va rog nu vreau raspunsuri de genul Invit-o la film pentru ca asta nu pot. Si inca ceva SUNT TIMID. Va rog ce ziceti ma place? thinking

3 răspunsuri:
| Ax3L a răspuns:

Te place la sigur dar te pune la incercare. Daca ai sa cedezi ai sa o pierzi deoarece isi va gasi usor pe altul daca tu vei fi timid. Fa-o sa simta ca o iubesti si atunci vei fi si tu fericit.

| DWDT a răspuns:

Daca te placea nu te mai intrebai. Glumesc. Si eu am fost intr-o situatie de genul. Dar eu sunt fata. Eu cred ca te place. Noua, fetelor, ne place sa experimentam. Cand iesiti afara intreab-o. Ea nu se va supara, pentru ca, prin intrebare, ii dovedesti ca si tu o placi. Altceva nu stiu ce ai putea face. Sper ca te-am ajutat. big grin

| Bogdan1o a răspuns:

Poate te place fata.
daca o placi fa ceva si infrunta-ti teama si timiditatea si cheam-o la un suc, la o prajitura, inghetata ca vine vara
nu e greu...
cand vb cu ea o intrebi pur si simplu:
ai vrea sa iesi cu min la o inghetata?
e foarte usor big grin
chiar daca o sa rosesti putin....nui nimic... fa-ti cuuraj si intreab-owinking
bafta multa