| dTx13 a întrebat:

Am 15 ani si sunt impreuna cu o fata de 4 luni.In primele 2 luni a fost totul absolut perfect.Simteam cu adevarat ca ma iubeste, ca ii pasa, nu mai avea rabdare sa vorbeasca cu mine.Eu la fel, ii spuneam tot felul de chestii dragute care o faceau sa se simta bine.
De la un timp, nu stiu ce dracu s-a intamplat, dar ma trateaza ca pe un gunoi.Sunt 100% sigur ca nu si-a gasit pe altcineva, dar pur si simplu habar n-am ce s-a intamplat. Efectiv ii scriu ca o iubesc, ii spun cat de mult o apreciez si cat de speciala e, iar ea imi raspunde in sictir dupa cateva ore cu un "aww" sau "scuze ca am raspuns asa greu", nici macar un "si eu te iubesc".
Ce ziceti ca s-a intamplat? Am vorbit cu prietena ei 'cea mai buna' si ei i-a spus ca nu s-ar desparti vreodata de mine, dar nici nu stiu ce dracu sa mai cred.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca ai suparat-o cu ceva foarte rau sau ai ranit-o destul de serios. Sau poate cine stie, cineva o minte in legatura cu tine. Nu poti fi sigur de nici una dintre variante, asa ca iti propun sa o faci cumva sa vorbiti deschis, asa e normal intr-o relatie, chiar daca sunteti mai mici! happy

| ania a răspuns:

Sentimentele oamenilor sunt fluctuante, la început, când o relație e nouă, ai parcă tendința de a-l cuceri pe celălalt, e ușor să fii amabil, pe urmă cînd intervine obișnuița și familiaritatea, cel ce simte că parcă celălalt e mai amețit în relație, parcă îi trece vraja și începe să trateze cealaltă persoană cum îi tratează pe cei apropiați din familie.etc.Eu cred că la 15 ani sentimentle sunt și mai fluctuante și că moda asta și presiunea de a avea prieten, prietenă cît mai devreme e distructivă pentru sufletul tinerilor, îți risipești capacitatea de a te atașa de sexul opus în relații fără finalitatea căsătoriei și te expui gratis la nefericire. Dacă te-ai concentra pe a te gândi ce vrei cu viața ta, ce talente ai și cum le poți dezvolta pentru a-ți alege profesia care ți se potrivește, a gâstiga pe viitor o libertate financiară e inveștiție de energie mult mai bună decât să fii sacul de box al toanelor cuiva sau să tranformi pe altcineva în sac debox dacă ai norocul ca tu să te plictisești mai repede. După ce știi ce vrei de la viață, altfel îți alegi pe cineva, ești coștient de demnitatea ta, nu te lași călcat în picioare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trateaz-o si tu cu raceala sa vezi ce interesata o sa fie. S-a saturat si fata de atatea siroposenii si poate are si pe altcineva.

| TheDude834 a răspuns:

Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face are fi sa vorbesti cu ea deschis despre asta. Spune-i ca de la o vreme ti se pare ca s-a schimbat foarte mult si enumera-i schimbarile pe care le-ai observat in comportamentul ei. O relatie nu merge daca nu sunteti deschisi unul fata de celalalt. Succes!

| StefanCosmin a răspuns:

Probabil are o perioada mai sensibila, probleme in familie, chestii, sau te a vazut cu alta, zic si eu