Intai ar trebui sa te asiguri ca nici acea fata nu rade de tine, poate vrea sa faca baza...
si daca tu iti dai seama ca nu e asa si ca te intelegi chiar bine cu acea fata ar trebui sa ii acorzi mai multa atentie
poate ca ea chiar te place cu adevarat si ar vrea o relatie cu tine :*
asta e parerea mea de fata
sper ca te-am ajutat
Uita-te la ce gesturi face in prezenta ta, la ce vorbeste si daca chiar este iubire in ochii ei. Este posibil, ca, fiind tu un baiat linistit, sa isi bata joc de tine, din moment ce o spune razand. De obicei, fetele sunt timide, nu asa extrovertide incat sa spuna un " te iubesc " razand.
Fata te iubeste in felul ei, chiar daca nu stie nici ea, dar nici tu, cu ce se mananca asta. Daca nu esti istet sa te grabesti, curand va iubi pe altul.
Sincer si eu eram asa am poate asi bate joc de tine ca sa se dea an spectacol sau ceva de genu dar daca asi bate joc de tine nu uita ca roata se antoarce
Incearca sa afli mai multe detalii de ea si daca este o fata pe placu tau acordai atetie sfatu meu.Bafta.
Daca esti cuminte nu bei nu fumezi nu inseamna ca esti retard scoateo la un suc si vb sincer cu ea vezi ce zice daca vezi ca rade atunci e vrajeala si atunci pune mana si cauta o fata cuminte ca tine