| Blackpink0302 a întrebat:

am 15 ani si sunt In clasa a8-a. La mine in clasa este un baiat care ma place si si eu il plac pe el doar ca el este prea "timid" sa imi spuna, el nu e timid in general, doar cu mine... nu sunt foarte sigura daca ma place dar l-am prins de multe ori in timpul orelor ca se uita la mine si cand ma uitam la el de uita in alta parte si face chestii dragute pentru mine se comporta super sweet (intr-o seara vorbeam pe snap si niste prieteni l-au chemat la ora 7 sa joace ceva *el e gamer dar nu genul ala de gamer gras si nerd* si cand noi vorbeam era ora 7 fara 10 si a zis ca l-au chemat prietenii sa joace aia si ca spera ca nu o sa il sune sa intre online si a stat si a vorbit cu mine... mie mi s-a parut dragut dar si cam urat laughing), intr-un fel i-a lasat pe ei ca sa stea cu mine ) bun, el e asa timid si daca eu il plac si si el ma place cum sa il intreb? Nu stiu ce reactie o sa aiba crying( plus ca mai este o luna si ceva :’(

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu trebuie sa-i expui in mod precis/expres starea ta sufleteasca si sentimentele tale fata de el, in mod direct, verbal in cazul in care si tu esti un pic rusinoasa din fire. Intro astfel de situatie vei fi nevoita sa te comporti de asa maniera incat ori de cate ori el va fi in preajma ta, sa-si dea seama si sa inteleaga din mimica si gesturile tale ca ti-ai dori sa fii intr-o relatie cu el dar mai mult decat simpla prietenie ca si cea de acum. Doar in cazul in care nu reactioneaza in modul dorit vei fi nevoita sa-i spui chiar TU ori in mod direct, sau sa-i transmiti intentiile/dorintele tale printrun mijloc de comunicare, socializare. Nu este nici deplasata si nici condamnabila incercarea, gestul ca feta sa fie cea care preia initiative in cazul baietilor timizi, incat ea sa fi cum se zice...vioara intai. Curaj si Succes! SAU Daca nu ai curajul sau tupeul necesar ca in momentul in care sunteti impreuna sa-i spui in fata in mod direct ca ai vrea sa fiti impreuna, atunci ii poti comunica dorinta ta printr-un mijloc de comunicare sau socializare. Ar fi cazul sa scapi de timiditatea care se pare ca intr-o anumita masura te caracterizeaza si pe tine, sa lasi rusinea de o parte si sa-ti iei ''inima-n dinti'' si sa-i spui/transmiti ca ti-ar face placere sa iesiti in 2 la o cofetarie sa serviti o prajitura si un suc, sau la o pizza unde ati putea sa vorbiti, ori la o plimbare cu rolele, cu bicicletele, sau pe jos, pentru a putea discuta in voie fara sa fiti priviti sau intimidati de alti ochi indiscreti. Dar daca chiar ca merita ar fi cazul sa-ti faci un pic de curaj sa stai de vorba cu el face2face in mod real, si sa-i spui in mod clar ce doresti, inainte de a se cupla cu o alta fata mai tupeista. Succes!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De unde stii daca el te place, daca nu ti-a spus niciodata si nu ti-a dat nici un semn niciodata?
Dar, daca tie chiar iti place de el, spune-i si osberva-i reactia, cine stie, poate iti raspunde pozitiv.

| AlexSalling a răspuns:

Stii? Nu ai cum sa stii ca chiar ii place de tine. Tot ce poti face este sa te dai pe langa el, nu-i arata ca simti ceva pentru el. Niciodata sa nu-i spui tu ca-l iubesti, lasa-l sa vina el sa-ti zica. Vei vedea atunci daca chiar ii place de tine sau doar iti imaginezi.

| artemidak a răspuns:

Pai sincer eu cred ca te place doar ca trebuie sa o iei usor.

| Mandreiv a răspuns:

Ce te costa sa te bagi in seama cu el si sa il saruti pe obraz de exemplu. Daca iti place si il vrei nu doar ca si amic ia inițiativa.